GEPLAATST OP 21/01/2019

De komende vijf jaar bouwt Bouwlinie aan zo’n 400 tot 500 woningen in 18 verschillende kernen binnen de gemeentes Zaltbommel en Altena. De projecten zijn zeer divers van kleine tot grootschalige (zorg)complexen en het varieert van zowel koop- als huurwoningen. Bouwlinie is een 100% dochteronderneming (deelneming) van woningcorporatie Woonlinie. Wij bouwen én blijven, dat onderscheidt ons van de commerciële projectontwikkelaars. Je bouwt als projectontwikkelaar mee aan onze kernen en ziet deze veranderen in leefbare wijken. Om al deze projecten te kunnen realiseren zijn wij per direct op zoek naar zowel een junior als ervaren Projectontwikkelaar.

Ben jij degene die ons team komt versterken? 
Speel je graag het spel met architecten, aannemers, gemeenten stakeholders en bewoners? Krijg je energie van elke dag je zelf (kunnen) verbeteren? Heb jij een afgeronde HBO-bouwkunde opleiding? En woon je toevallig ook nog in de omgeving van Zaltbommel? Dan is één van deze twee rollen een mooie uitdaging voor jou.

Lees de vacature Junior Projectontwikkelaar en/of de vacature Projectontwikkelaar.

Ben je geïnteresseerd?
Je reactie, in de vorm van een motivatiebrief en CV, is welkom bij Astrid Bouman, HRM-adviseur, via ikwil@werkenbijwoonlinie.nl. Heb je nog vragen? Stel deze dan aan Thijs Voncken, teamleider Vastgoed. Hij is te bereiken via 06-51 46 60 61 of t.voncken@woonlinie.nl. Reageren kan tot 3 februari 2019.