GEPLAATST OP 02/11/2023

Areven Vastgoedontwikkeling verzorgt de verkoop namens Bouwlinie

Aan de Dr. J.J. Willemsenhof 1 in Zaltbommel heeft Bouwlinie een buiten-polikliniek te koop. Deze is op dit moment in aanbouw.

De ruimte bevindt zich in de plint van een nieuw appartementencomplex met 54 huurappartementen. In de plint komt ook een gezondheidscentrum met een huisartsenpraktijk en apotheek. Deze ruimtes worden verkocht aan de gebruikers.

De buiten-polikliniek die nu te koop is, heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 990 BVO m2, is rolstoelvriendelijk en heeft een eigen ingang. Vóór en rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid in het openbaar gebied.

Ligging

Het gebouw ligt tegenover winkelcentrum De Portage, in nieuwbouwwijk De Waluwe, op minder dan 1 km van de dorpskern van Zaltbommel. De op- en afrit van de A2 naar Eindhoven of Amsterdam ligt op circa 5 autominuten.

Planning

Het complex is op dit moment in aanbouw door Bouwbedrijf van Grunsven uit Erp en heeft een verwachte opleveringsprognose van eind september 2024. Voor de buiten-polikliniek ligt al een getekende huurovereenkomst met een ingangsdatum vanaf 1-10-2024 voor minimaal 10 jaar.

Interesse?

Areven Vastgoedontwikkeling verzorgt namens Bouwlinie de verkoop van de buiten-polikliniek. Voor meer informatie en interesse neem contact op via info@arevenvastgoedontwikkeling.nl

Meer lezen over het project American Roadhouse