GEPLAATST OP 22/11/2023

Op 21 november 2023 ondertekenden de Zaltbommelse huisartspraktijken Van der Linden en Titto Fernandez Baca, Apotheek De Waluwe en Bouwlinie de koopovereenkomst van hun nieuwe (praktijk)ruimte op het voormalig American Roadhouse terrein in Zaltbommel.

De bouw van het nieuwe pand tegenover winkelgebied De Portage in Zaltbommel is in volle gang. De huisartspraktijken en de apotheek komen in de plint van het appartementen-complex met 54 huurappartementen. Hier komt ook een JBZ Dichtbij locatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Huisartsen: “We zijn heel blij met de nieuwe locatie waar beide praktijken straks gevestigd zijn. Het ligt op een centrale plek die goed bereikbaar is en waar ook voldoende gratis parkeergelegenheid is. Het moderne pand biedt een mooie ruimte en goede voorzieningen om onze patiënten te ontvangen en de juiste zorg te bieden. Bovendien bevordert het feit dat we samen in hetzelfde pand zitten, de onderlinge samenwerking.”
Apotheek De Waluwe sluit hierbij aan: “Ook wij zijn erg blij met deze mooie locatie. We kijken uit naar de samenwerking in dit nieuwe multidisciplinaire gezondheidscentrum, waar we zorg op maat kunnen leveren.”

Planning

Bouwlinie is de ontwikkelaar van dit project en het Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp bouwt het pand. Naar verwachting wordt het hele gebouw eind september 2024 opgeleverd. Daarna volgt de inrichting door de huisartsen. De huisartspraktijken en apotheek informeren hun patiënten en cliënten zelf in de loop van 2024.