Bouw sociale huurappartementen De Dusse in Dussen gestart

GEPLAATST OP 13/07/2023
Officiële paal De Dusse in Dussen

Starters meer kans op de woningmarkt
Tussen de weilanden, aan de Schalkenwerf in Dussen ontwikkelt projectontwikkelaar Bouwlinie twintig sociale huurappartementen in opdracht van woningcorporatie Bazalt Wonen. Aannemersbedrijf P. van Leeuwen neemt de bouw voor haar rekening. Op dinsdag 11 juli jl. sloegen Shah Sheikkariem, wethouder gemeente Altena, en Han Jetten, directeur-bestuurder van Bazalt Wonen, de symbolische eerste paal. De bouw is gestart!

Koopovereenkomst gesloten voor 10 sociale huurwoningen in Werkendam

GEPLAATST OP 30/06/2023

Op 29 juni tekenende Gerrit Breemam, directeur-bestuurder van Bouwlinie, de koopovereenkomst van tien rijwoningen met aanemingsbrijf Van Wanrooij. Bouwlinie ontwikkelt...

Contract getekend voor de bouw van 20 sociale huurappartementen in Dussen

GEPLAATST OP

Mooi nieuws! Op 29 juni 2023 tekenden Gerrit Breeman, directeur-bestuurder van Bouwlinie, Joost de Korte van Van Leeuwen en Wim...

Bouwlinie en Tankens stoppen met woningbouwproject aan Hoge Maasdijk in Woudrichem

GEPLAATST OP 27/06/2023

Bouwlinie en Tankens hebben besloten te stoppen met het woningbouwproject aan de Hoge Maasdijk in Woudrichem. Rijkswaterstaat kondigde aan dat er nieuw beleid omtrent bouwen in de uiterwaarden in ontwikkeling is. Hierdoor zijn de plannen niet meer haalbaar. Partijen spraken met de gemeente Altena af samen naar de toekomst van de locatie aan de Hoge Maasdijk te kijken en op korte termijn verschillende scenario’s te verkennen.

Feestelijk moment voor bewoners Wielewaal in Zaltbommel

GEPLAATST OP 17/05/2023
BrabantZorg en Bazalt Wonen ondertekenen huurcontract

BrabantZorg en Bazalt Wonen ondertekenen huurovereenkomst nieuwe zorglocatie

Op 17 mei 2023 ondertekenden Brabant Zorg en Bazalt Wonen de huurovereenkomst van de nieuw te bouwen zorglocatie voor de bewoners van De Wielewaal. Een feestelijk moment voor de bewoners. Bazalt Wonen bouwt op het voormalig American Roadhouse terrein in Zaltbommel een nieuw wooncomplex met zorgfaciliteiten voor ouderen. De bewoners van de Wielewaal gaan hier wonen en BrabantZorg verleent de zorg.

Boor- en heiwerkzaamheden fase 1 American Roadhouse gestart

GEPLAATST OP 02/05/2023

De bouw van de eerste fase van American Roashouse is gestart. Bouwbedrijf Van Grunsven start met het boren van de...

Meer nieuws

#bouwlinie

als eerste het laatste nieuws