Over Bouwlinie

Bouwlinie: projectontwikkelaar
met een sociaal hart

Bouwlinie afbeelding 2

Een projectontwikkelaar die thuis is in Land van Altena en de Bommelerwaard

Bouwlinie is een 100% dochteronderneming van woningcorporatie Bazalt Wonen en ons primaire werkgebied is dan ook al meer dan honderd jaar Land van Altena en de Bommelerwaard. Een stukje Nederland met een onmiskenbaar eigen karakter, dat we kennen als onze broekzak. Daarnaast levert het nauwe contact tussen Bazalt Wonen en haar bewoners ons als ontwikkelaar waardevolle informatie op. Kennis die wij inzetten om te zorgen voor succesvolle projectontwikkeling.

Bouwlinie afbeelding 3

Sociaal ontwikkelen

Als projectontwikkelaar voor het Land van Altena en de Bommelerwaard kijken we verder dan de straat of het woonblok waarmee we aan de slag gaan. We denken in gemeenschappen en gemengde wijken, want die dragen bij aan een fijne leefomgeving en onderlinge verbondenheid. We gaan voor wijken die speels van opzet zijn en vol variatie. Mooi om te zien, maar liefst ook met goede sociale voorzieningen. Terwijl de plannen ook betaalbaar blijven. Gelukkig zijn we gewend daarvoor te zorgen als onderdeel van woningcorporatie Bazalt Wonen.

“Gemengde wijken dragen bij aan een fijne leefomgeving.”

We doen dit met beide voeten in de lokale klei. Betrokken en oplossingsgericht. Denkend in gemeenschappen. Met aandacht voor datgene waar bewoners echt behoefte aan hebben. Bijvoorbeeld door plannen betaalbaar te houden. Gelukkig zijn we dat als volle dochter van woningcorporatie Bazalt Wonen gewend. 

Met beide voeten in de lokale klei

Bouwlinie afbeelding 4

Samen zetten we een stap extra

We bouwen meer dan sociale huurwoningen. Zelfs voor een klein budget lukt het om voor wijken te zorgen die lekker smoelen en die bewoners precies bieden wat ze nodig hebben. Dat danken we vooral aan de mensen die bij ons werken. Zij weten hoe ze commercieel én sociaal moeten denken. Samen zetten we graag die stap extra om meer voor elkaar te krijgen. Voor onze opdrachtgevers en voor de toekomstige bewoners van de plannen die we ontwikkelen. 

Met het geld dat we verdienen willen we bij Bouwlinie namelijk vooral de goede dingen doen. Bijvoorbeeld financiële support en meedenkkracht leveren aan Bazalt Wonen. Hierdoor is het voor Bazalt Wonen een stuk makkelijker om te zorgen voor betaalbare en duurzame sociale huurwoningen. Woningen waar bewoners blij van worden en die ook nog eens toekomstbestendig zijn. 

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op