Het Torentje: nu in verkoop

0

6 luxe appartementen

NOG 1 APPARTEMENT IN VERKOOP!

Is De BinnenVergt, fase 4 iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Nieuwdorp Makelaardij
Gamerschestraat 35
5301 AP Zaltbommel

0418 512 474
info@nieuwdorp.nl

Het sluitstuk
Het laatste pand dat we bouwen in de vriendelijke nieuwe wijk De BinnenVergt wordt misschien wel het allermooiste. Het Torentje is een statig complex met 6 exclusieve appartementen gelegen aan een klein park. Qua bouwstijl doet het denken aan Villa Kakelbont, maar dan ingetogener en aanzienlijk luxer afgewerkt. Binnen heb je hier alle ruimte. Zeker als je het penthouse op de bovenste etage of de woning op de begane grond weet te bemachtigen. En buiten geniet je de weelde van twee balkons. Maar wat ook zo fijn is: je kunt het interieur nog op tal van manieren naar je hand zetten. Zo laten we in het Torentje echt niets te wensen over. Als dat geen mooi sluitstuk is.

Door de ogen van de architect
Hoewel Het Torentje een opvallend eigen karakter krijgt, zorgt Mulleners + Mulleners Architecten ervoor dat ook dit deel van De BinnenVergt straks helemaal in het plaatje past van deze gemoedelijke wijk. Een wijk waar iedereen zich direct thuis voelt en die uitnodigt om elkaar te ontmoeten. Bovendien woon je er in een villa die klaar is voor de toekomst en die tegelijkertijd de charme heeft van historische panden binnen de Bommelse vestingmuren.

“Het Torentje is als de kroon op De BinnenVergt. Met dit pareltje in het groen willen we de fin-de-sièclestijl van het begin van de vorige eeuw laten herleven. Het is die typische bouwstijl die we kennen van historische parkvilla’s aan de rand van oude steden. Het Torentje heeft allerlei kenmerken die hieraan doen denken: rijke gevelversieringen, royale dakoverstekken, vele dakkapellen, houten roedeverdelingen voor de ramen, maar bijvoorbeeld ook het torentje, waar dit bescheiden appartementencomplex zijn naam aan ontleent. Net als bij villa’s uit begin 1900 zorgden we daarnaast voor een mooie overgang van binnen naar buiten. De livings zijn gericht op het parkje en de appartementen hebben grote, hoge ramen en ruime balkons. Per appartement zelfs twee. Hierdoor kun je als bewoner de hele dag wel ergens van de zon genieten.”

Nog 1 woning in verkoop: je nieuwe droomappartement? 
In Het Torentje komen 6 luxe appartementen:

  • 1 appartement op de begane grond met tuin, verkoopprijs vanaf € 409.000,00 vrij op naam – verkocht
  • 2 appartementen op de 1ste verdieping, verkoopprijs vanaf € 345.000,00 vrij op naam – verkocht
  • 2 appartementen op de 2de verdieping, verkoopprijs vanaf € 319.000,00 vrij op naam – verkocht
  • 1 penthouse op de 3de verdieping, verkoopprijs vanaf € 579.000,00 vrij op naam – nog te koop!

    De BinnenVergt situatietekening
    De situatietekening fase 3c en 4

Klaar voor de toekomst
Het Torentje krijgt zonnepanelen op het dak en wordt uitgerust met een bodemwarmtepomp, die op duurzame wijze zorgt voor warm water en het aangenaam verwarmen en koelen van je huis. Zelfs bij hogere temperaturen is het daardoor binnen goed toeven. Bovendien zijn alle appartementen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. Ze zijn dus helemaal klaar voor de toekomst. Handig! En op den duur ook beter voor onze planeet.

Benieuwd naar de verkoopdocumentatie?
Download rechts onderaan deze pagina de verkoopbrochure, de bouwtekeningen en de prijslijsten en lees het nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Nieuwdorp Makelaardij.

Interesse?
Vul het inschrijf- en selectieformulier van de gemeente Zaltbommel in en lever deze in bij het gemeentekantoor Zaltbommel. Dit formulier kunt u ook rechts onderaan deze pagina downloaden.

Let op! Inschrijven bij de gemeente Zaltbommel is vereist
Wil je in aanmerking komen voor een nieuwbouw koopwoning of -appartement dan moet je ingeschreven staan op de nieuwbouwwachtlijst van de gemeente Zaltbommel.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

"Traditioneel wonen in de 21ste eeuw."

Uw huis helpt de wereld een beetje groener worden
Voor elk opgeleverde woning plant Bouwlinie 10 bomen. Lees meer   

volg ons en blijf op de hoogte