plannen voor vervangende nieuwbouw worden uitgewerkt

0

6 koopwoningen en 6 sociale huurwoningen

In 2021 zijn 8 woningen in Andel, 4 aan het Koolmeespad en 4 aan de Dr. Esseveldlaan, gesloopt. Op deze plek ontwikkelt Bouwlinie, in opdracht van woningcorporatie Bazalt Wonen, de bouw van nieuwe woningen. Het gaat naar om een mix van koop- en huurwoningen.

Twaalf nieuwbouwwoningen
Aan de Dokter Esseveldlaan realiseren we zes koopwoningen en aan het Koolmeespad zes sociale huurwoningen. Alle woningen krijgen drie bouwlagen, waarvan twee bouwlagen onder een schuine kap. De woningen worden ongeveer 90 m2 groot en zijn in basis voorzien van twee slaapkamers. De verkoopprijzen worden vlak voor aanvang van de bouw bekendgemaakt. De sociale huurwoningen worden ongeveer drie maanden voor oplevering aangeboden via Woongaard.

Vervolgtraject
Voordat de woningen gebouwd kunnen worden, wordt er een ruimtelijke ordeningsprocedure gevolgd. Deze zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 worden afgerond. Na deze procedure start de bouw, die ongeveer twaalf maanden gaat duren.

Wilt u op de hoogte blijven?
Heeft u mogelijk interesse in de nieuwe woningen en wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Vul in het formulier hiernaast uw gegevens in, dan sturen wij u informatie wanneer deze beschikbaar is.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Ronald van de Nieuwegiessen, Bouwlinie

Is Koolmeespad, Andel iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Binnenkort het perfecte huis voor jou?
De Bommelerwaard en het Land van Altena zijn ons thuis.   

volg ons en blijf op de hoogte