De bouw is in volle gang

0

1 hoekwoning
14 rijwoningen
4 torenwoningen
13 huurwoningen en 17 zorgappartementen

Is WaluweRing, Zaltbommel iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Nieuwdorp Makelaardij
Gamerschestraat 35
5301 AP Zaltbommel

0418 512 474
info@nieuwdorp.nl

Comfortabel en energiezuinig wonen
WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe. Voor de realisatie van dit plan werken Bouwlinie en de Van Grunsven Groep samen. We bouwen in WaluweRing 19 duurzame koopwoningen tussen een serie van 13 huurwoningen van Woonlinie. Op de hoek komt een kleinschalig zorgcomplex. In samenwerking met zorgleverancier ’s Heeren Loo worden 17 zorgappartementen voor jongvolwassen met een beperking gebouwd. Alle woningen krijgen een stoere baksteenarchitectuur, met oog voor detail ontworpen. Ze zijn energieneutraal en als optie kun je een Nul-op-de-Meterwoning van je nieuwe thuis maken. De woningen worden naar verwachting in de zomer van 2020 opgeleverd.

Nu in verkoop
De bouw is gestart, er zijn nog enkele woningen te koop. Het actuele aanbod is te vinden op de website van de Van Grunsven Groep. Verkoopprijzen vanaf € 219.000,00 vrij op naam. Er zijn vier woningtypen:

  • 1 hoekwoning
  • 14 rijwoningen
  • 4 torenwoningen, met twee verschillende indelingen


Dag energierekening!
Alle woningen in WaluweRing zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. De EPC is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken.

Verkoopdocumentatie
Wilt u meer weten en tekeningen zien van de woningen? Download rechts onderaan deze pagina de verkoopdocumentatie.

Interesse in een huurwoning in WaluweRing?
Woonlinie biedt haar huurwoningen aan via Woongaard, het regionale woonruimteverdeelsysteem. Houd de website van Woonlinie of www.woongaard.com in de gaten als u meer informatie over de huurwoningen wilt ontvangen.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

"Veel persoonlijk contact, dat vind ik belangrijk."

Meer weten over wonen in een WATT-woning?
Lees meer op www.wattwoning.nl.   

volg ons en blijf op de hoogte