Laatste fase: nu in verkoop

0

14 rijwoningen diverse typen
2 vrijstaande woningen

NU IN VERKOOP!

Is De BinnenVergt, fase 3c iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Nieuwdorp Makelaardij
Gamerschestraat 35
5301 AP Zaltbommel

0418 512 474
info@nieuwdorp.nl

Warm thuis met toekomst
De laatste oude portiekwoningen in De BinnenVergt maken plaats voor 16 sfeervolle koopwoningen en 12 sociale huurwoningen. Het wordt het laatste stukje BinnenVergt dat we realiseren. Wie hier een plekje bemachtigt, woont straks dus in een nieuwe wijk die helemaal af is. Vlak bij de binnenstad en toch lekker rustig. In een omgeving die uitnodigt tot het maken van een praatje. Een buurt waar kinderen alle ruimte hebben om te ravotten. Je vindt er woningen die klaar zijn voor de toekomst, maar die door allerlei details ook doen terugdenken aan het oude Bommel. Daardoor is De BinnenVergt een heerlijke plek om te wonen. Of je nu piepjong of al wijs grijs bent.

Historistische stijl in een nieuw jasje
Mulleners + Mulleners Architecten zorgt ervoor dat ook dit deel van De BinnenVergt straks helemaal in het plaatje past van deze gemoedelijke wijk. Je woont hier in een huis van nu dat de sfeer ademt van toen. In de realisatie van dit plan werken we samen met aannemersbedrijf P. van Leeuwen.

Nu in verkoop: je nieuwe woonplek? 
Er zijn diverse woningtypen:

  • 5 hoek- en tussenwoningen type A, verkoopprijs vanaf € 239.000,00 vrij op naam.
  • 9 hoek- en tussenwoningen type B en C, verkoopprijs vanaf € 259.000,00 vrij op naam.
  • 2 vrijstaande woningen, verkoopprijs vanaf € 495.000,00 vrij op naam.De BinnenVergt situatietekening
    De situatietekening fase 3c en 4

Klaar voor de toekomst
De 14 rijwoningen en 2 vrijstaande woningen worden allemaal uitgerust met een warmteterugwininstallatie (WTW) en een bodemwarmtepomp. Dat scheelt straks flink in je energiekosten. De bodemwartmepomp zorgt op duurzame wijze voor warm water en het verwarmen én koelen van je huis. Zelfs bij hogere temperaturen is het daardoor binnen goed toeven. Daarnaast zijn alle woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. Je nieuwe thuis is dus helemaal klaar voor de toekomst. Zeker als je besluit ook nog zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Benieuwd naar de verkoopdocumentatie?
Download rechts onderaan deze pagina de verkoopbrochure, de bouwtekeningen en de prijslijsten en lees het nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Nieuwdorp Makelaardij.

Interesse?
Vul het inschrijf- en selectieformulier van de gemeente Zaltbommel in en lever deze uiterlijk woensdag 8 januari 2020 vóór 09.30u in bij het gemeentekantoor Zaltbommel. Dit formulier kunt u ook rechts onderaan deze pagina downloaden.

Let op! Inschrijven bij de gemeente Zaltbommel is vereist
Wil je in aanmerking komen voor een nieuwbouw koopwoning of -appartement dan moet je ingeschreven staan op de nieuwbouwwachtlijst van de gemeente Zaltbommel.


Interesse in een huurwoning?
Houd hiervoor de website van woonlinie.nl/nieuwbouwprojecten in de gaten. Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via communicatie@woonlinie.nl en je hoort het nieuws als eerste.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

"Traditioneel wonen in de 21ste eeuw."

Uw huis helpt de wereld een beetje groener worden
Voor elk opgeleverde woning plant Bouwlinie 10 bomen. Lees meer   

volg ons en blijf op de hoogte