Slotstuk van de wijk

0

14 rijwoningen diverse typen
2 vrijstaande woningen

Warm thuis met toekomst
De laatste oude portiekwoningen in De BinnenVergt hebben plaatsgemaakt voor 16 sfeervolle koopwoningen en 12 sociale huurwoningen. Het is het laatste stukje BinnenVergt dat we realiseren. Wie hier een plekje bemachtigt, woont straks dus in een nieuwe wijk die helemaal af is. Vlak bij de binnenstad en toch lekker rustig. In een omgeving die uitnodigt tot het maken van een praatje. Een buurt waar kinderen alle ruimte hebben om te ravotten. Je vindt er woningen die klaar zijn voor de toekomst, maar die door allerlei details ook doen terugdenken aan het oude Bommel. Daardoor is De BinnenVergt een heerlijke plek om te wonen. Of je nu piepjong of al wijs grijs bent.

Historistische stijl in een nieuw jasje
Mulleners + Mulleners Architecten heeft ervoor gezorgd dat ook dit deel van De BinnenVergt helemaal in het plaatje past van deze gemoedelijke wijk. Je woont hier in een huis van nu dat de sfeer ademt van toen. In de realisatie van dit plan werken we samen met Installatiebedrijf Van Gammeren en aannemersbedrijf P. van Leeuwen.

Mix van woningen
Er zijn diverse woningtypen gerealiseerd:

  • 5 hoek- en tussenwoningen type A
  • 9 hoek- en tussenwoningen type B en C
  • 2 vrijstaande woningen

Klaar voor de toekomst
De 14 rijwoningen en 2 vrijstaande woningen zijn uitgerust met een warmteterugwininstallatie (WTW) en een bodemwarmtepomp. Dat scheelt straks flink in je energiekosten. De bodemwarmtepomp zorgt op duurzame wijze voor warm water en het verwarmen én koelen van je huis. Zelfs bij hogere temperaturen is het daardoor binnen goed toeven. Daarnaast zijn alle woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. Je nieuwe thuis is dus helemaal klaar voor de toekomst. Zeker als je besluit ook nog zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Benieuwd naar de afrondende fase van de bouw van de woningen? Bekijk deze dronevideo.

"Traditioneel wonen in de 21ste eeuw."

Uw huis helpt de wereld een beetje groener worden
Voor elk opgeleverde woning plant Bouwlinie 10 bomen. Lees meer!  

volg ons en blijf op de hoogte