Energieneutraal wonen, met alle voorzieningen dichtbij

0

9 koopwoningen
29 huurwoningen

Is WaluweRing fase 2, Zaltbommel iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Nieuwbouwproject WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe. Als passend vervolg op de eerste, inmiddels gerealiseerde fase van WaluweRing, ontwikkelt Bouwlinie nu de tweede fase. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door een aantal woonblokken, met bijzondere elementen op de hoeken van die woonblokken.

In fase 2 komen 9 koopwoningen: 8 eengezins rij- en hoekwoningen en 1 torenwoning. De verkoop start naar verwachting in het najaar van 2020. Daarnaast worden er 29 rij,- hoek en torenwoningen in diverse huurklassen gerealiseerd. De bouw van alle woningen start naar verwachting eind 2020 / begin 2021.

Dag energierekening!
De koopwoningen in WaluweRing fase 2 zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. De EPC is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. De huurwoningen worden uitgevoerd als Nul op de meter woningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

"Veel persoonlijk contact, dat vind ik belangrijk."

Meer weten over wonen in een WATT-woning?
Lees meer op www.wattwoning.nl.   

volg ons en blijf op de hoogte