9 energieneutrale woningen nu in verkoop

0

9 koopwoningen
29 huurwoningen

Is WaluweRing fase 2, Zaltbommel iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Nieuwdorp Makelaardij
Gamerschestraat 35
5301 AP Zaltbommel

0418 512 474
info@nieuwdorp.nl

Nieuwbouwproject WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe. Als passend vervolg op de eerste, inmiddels gerealiseerde fase van WaluweRing, ontwikkelt Bouwlinie nu de tweede fase. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door een aantal woonblokken, met bijzondere elementen op de hoeken van die woonblokken.

Nu in verkoop
In fase 2 komen 9 koopwoningen: 8 eengezins rij- en hoekwoningen en 1 torenwoning. De verkoop is vrijdag 18 september 2020 gestart.

In deze tweede planfase worden ook 29 rij,- hoek en torenwoningen in diverse huurklassen gerealiseerd. De bouw van alle woningen start naar verwachting eind 2020 / begin 2021.

Dag energierekening!
De koopwoningen in WaluweRing fase 2 zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. De EPC is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. De huurwoningen worden uitgevoerd als Nul op de meter woningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen.

Interesse in een koopwoning?
Onderaan deze pagina vind je alle verkoopdocumentatie terug. Denk aan de verkoopbrochure, prijslijst, plattegronden en het inschrijfformulier van de gemeente Zaltbommel. Om in aanmerking te komen voor een woning in WaluweRing fase 2 moet u ingeschreven staan op de nieuwbouwwachtlijst van de gemeente Zaltbommel.

Vanaf vrijdag 18 september kunt u ook op werkdagen de verkoopdocumentatie ophalen bij Nieuwdorp Makelaardij, Gamerschestraat 35 in Zaltbommel. Zij helpen u graag verder met al uw vragen over het wonen in WaluweRing!

Inschrijven voor een koopwoning in WaluweRing fase 2 kan tot vrijdag 16 oktober 2020.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

"Veel persoonlijk contact, dat vind ik belangrijk."

Meer weten over wonen in een WATT-woning?
Lees meer op www.wattwoning.nl.   

volg ons en blijf op de hoogte