alle woningen zijn opgeleverd!

0

5 rijwoningen voor starters

Hoe heerlijk is het om na alle hectiek op het werk de drukte volledig achter je te kunnen laten. Om langs uitgestrekte weidevelden naar huis te rijden om daar te genieten van de rust die het dorpse leven biedt. Zo voelt wonen in Meeuwen, een dorp vlak bij de Bergsche Maas, omringd door uitgestrekte akkers. Hier kunnen kinderen nog vrijuit spelen. Meeuwen is klein maar fijn. Terwijl je er toch maar een halfuur rijden van steden als Den Bosch, Breda en Dordrecht woont. En dan hebben we een belangrijke pre van Meeuwen nog niet eens gehad: landelijk wonen is hier opvallend betaalbaar.

Kleinschalige en betaalbare woningbouw
Aan de zuidkant van Meeuwen, vlak bij de basisschool van het dorp, heeft Bouwlinie vijf eengezinswoningen op ruime kavels gerealiseerd. Ideaal voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen. De woningen zijn gasloos gebouwd en voorzien van een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Met deze woningen ben je dus klaar voor een duurzame toekomst.

Aan de achterkant van de woningen kijk je uit over de weidevelden. Je hebt er een grote tuin op het zuiden, waar je op mooie dagen maximaal van de zon geniet. Aan de voorkant heb je vrij zicht op een grasveld met een wadi, een natuurlijke opslag voor regenwater en daarmee ook een heerlijke speelplek voor kinderen. Het is een prachtig straatje geworden! We wensen de bewoners veel woongeluk toe!

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Ronald van de Nieuwegiessen, Bouwlinie

"Bij Bouwlinie begrijpen we maar al te goed dat het kopen van een nieuwbouwhuis leuk, maar ook spannend is."

Woningen zijn in het voorjaar van 2022 opgeleverd
Veel woonplezier toegewenst!   

volg ons en blijf op de hoogte