Waluwering fase 2

Zaltbommel

Waluwering fase 2   1

Over het project

29 huur rij-, hoek- en torenwoningen
9 koopwoningen

Nieuwbouwproject WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe. Als passend vervolg op de eerste fase van WaluweRing, is nu ook de tweede fase afgerond. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door een aantal woonblokken, met bijzondere elementen op de hoeken van die woonblokken. De bouw is in februari 2021 begonnen, de woningen zijn in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

In deze tweede fase zijn 29 rij,- hoek en torenwoningen in diverse huurklassen gebouwd. Daarnaast zijn er 9 koopwoningen opgeleverd. 

Dag energierekening!
De koopwoningen in WaluweRing fase 2 zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. De EPC is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. De huurwoningen worden uitgevoerd als Nul op de meter woningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen.

Lees meer

Heb je interesse in een huurwoning?

Lees hier meer over op BazaltWonen.nl/nieuwbouw of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Waluwering fase 2   1
Waluwering fase 2   2
Waluwering fase 2   3
Waluwering fase 2   4

Locatie

Voor de kopers

Alle koopwoningen zijn verkocht en opgeleverd.

Planning

Voorjaar 2022 opgeleverd.

Samenwerkings­partners

  • Bazalt Wonen

Is dit project
iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd in dit project? Schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief. Wij houden je hiermee op de hoogte van de ontwikkelingen. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact
ARL klein