De BinnenVergt, fase 4

Zaltbommel

Fase 4 view LR

Over het project

6 appartementen

Het sluitstuk
Het laatste pand dat we hebben gerealiseerd in de vriendelijke nieuwe wijk De BinnenVergt is misschien wel het allermooiste. Het Torentje is een statig complex geworden, met 6 exclusieve appartementen gelegen aan een klein park. Qua bouwstijl doet het denken aan Villa Kakelbont, maar dan ingetogener en aanzienlijk luxer afgewerkt. Binnen heb je hier alle ruimte. Zeker als je het penthouse op de bovenste etage of de woning op de begane grond weet te bemachtigen. En buiten geniet je de weelde van twee balkons.

Door de ogen van de architect
Hoewel Het Torentje een opvallend eigen karakter krijgt, heeft Mulleners + Mulleners Architecten ervoor gezorgd dat ook dit deel van De BinnenVergt  helemaal in het plaatje past van deze gemoedelijke wijk. Een wijk waar iedereen zich direct thuis voelt en die uitnodigt om elkaar te ontmoeten. Bovendien woon je er in een villa die klaar is voor de toekomst en die tegelijkertijd de charme heeft van historische panden binnen de Bommelse vestingmuren.

“Het Torentje is als de kroon op De BinnenVergt. Met dit pareltje in het groen willen we de fin-de-sièclestijl van het begin van de vorige eeuw laten herleven. Het is die typische bouwstijl die we kennen van historische parkvilla’s aan de rand van oude steden. Het Torentje heeft allerlei kenmerken die hieraan doen denken: rijke gevelversieringen, royale dakoverstekken, vele dakkapellen, houten roedeverdelingen voor de ramen, maar bijvoorbeeld ook het torentje, waar dit bescheiden appartementencomplex zijn naam aan ontleent. Net als bij villa’s uit begin 1900 zorgden we daarnaast voor een mooie overgang van binnen naar buiten. De livings zijn gericht op het parkje en de appartementen hebben grote, hoge ramen en ruime balkons. Per appartement zelfs twee. Hierdoor kun je als bewoner de hele dag wel ergens van de zon genieten.”

Een droomappartement 
In Het Torentje zijn 6 luxe appartementen gerealiseerd:

  • 1 appartement op de begane grond met tuin
  • 2 appartementen op de 1ste verdieping
  • 2 appartementen op de 2de verdieping
  • 1 penthouse op de 3de verdieping

Klaar voor de toekomst
Het Torentje heeft zonnepanelen op het dak en is uitgerust met een bodemwarmtepomp, die op duurzame wijze zorgt voor warm water en het aangenaam verwarmen en koelen van je huis. Zelfs bij hogere temperaturen is het daardoor binnen goed toeven. Bovendien zijn alle appartementen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. Ze zijn dus helemaal klaar voor de toekomst. Handig! En op den duur ook beter voor onze planeet.

Lees meer

Heb je interesse in een huurwoning?

Lees hier meer over op BazaltWonen.nl/nieuwbouw of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Locatie

Fase 4 view LR
App. A view 1 LR
App. A view 2 LR
App. C LR
App.D view 1 LR
App.D view 2 LR

Voor de kopers

Alle appartementen zijn verkocht. 

Planning

In mei 2021 zijn alle appartementen opgeleverd.

Samenwerkings­partners

  • Mulleners + Mulleners architecten

Is dit project
iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd in dit project? Schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief. Wij houden je hiermee op de hoogte van de ontwikkelingen. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact