Het betere dorpsleven in Dussen

0

4 twee-onder-een-kapwoningen voor senioren
7 rijwoningen voor starters
3 kavels voor vrijstaande woningen

Is De Fuik, Dussen iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Via Joop! Makelaardij


Nieuwe invulling voor terrein van oude school en sporthal
Als je woont in Dussen combineer je het beste van twee werelden. Je geniet er van de rust, de ruimte, de gemoedelijkheid en de landelijke omgeving die horen bij het dorpse leven. Tegelijkertijd heb je echter alle gemakken van de grote stad binnen handbereik. Je woont hier namelijk vlak bij de A27. Voor een fijn thuis betaal je in Dussen bovendien geen stadse prijzen. Voeg daarbij dat je er ook nog eens vlak bij de Biesbosch zit en je begrijpt waarom mensen zich zo gelukkig prijzen met een plekje in dit vriendelijke dorp. We hebben dan ook goed nieuws: we gaan binnenkort beginnen met bouwen. Alle woningen in de Fuik zijn verkocht.

11 nieuwbouwwoningen
Wij realiseren in de Fuik zeven energiezuinige eengezinswoningen en vier ruime levensloopbestendige woningen. De rij eengezinswoningen is straks van veraf herkenbaar aan de bijzondere, geknikte daken. De levensloopbestendige patiowoningen zijn zo opgezet dat het mogelijk is om volledig beneden te leven. We bouwen de 11 woningen gasloos en voorzien ze van vloerverwarming, een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen. Je bent dus meteen klaar voor een duurzame toekomst.

Zelf bouwen? 
Op het naastgelegen terrein, waar het oude onderkomen van basisschool De Peppel stond, is er de mogelijkheid om drie vrijstaande woningen te bouwen. De verkoop van deze kavels loopt via de gemeente Altena.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Ronald van de Nieuwegiessen, Bouwlinie

"Bij Bouwlinie begrijpen we maar al te goed dat het kopen van een nieuwbouwhuis leuk, maar ook spannend is."

Voorbereidingen voor de bouw nu gaande
Alle woningen zijn verkocht  

volg ons en blijf op de hoogte