Het betere dorpsleven in Dussen

0

4 twee-onder-een-kapwoningen voor senioren
7 rijwoningen voor starters
3 kavels voor vrijstaande woningen

nu in verkoop!
verkoopprijzen vanaf € 262.500,00 v.o.n.

Is De Fuik, Dussen iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Via Joop! Makelaardij
Anjelierstraat 39
4261 CJ Wijk en Aalburg

0416 858 233
info@viajoop.nl

NU IN VERKOOP
11 nieuwbouwwoningen, verkoopprijzen vanaf €262.500,00 v.o.n.

We zijn blij dat we de nieuwe invulling voor het terrein van de oude school en sporthal in Dussen aan u kunnen presenteren: nieuwbouwproject de Fuik.

Als je woont in Dussen combineer je het beste van twee werelden. Je geniet er van de rust, de ruimte, de gemoedelijkheid en de landelijke omgeving die horen bij het dorpse leven. Tegelijkertijd heb je echter alle gemakken van de grote stad binnen handbereik. Je woont hier namelijk vlak bij de A27. Voor een fijn thuis betaal je in Dussen bovendien geen stadse prijzen. Voeg daarbij dat je er ook nog eens vlak bij de Biesbosch zit en je begrijpt waarom mensen zich zo gelukkig prijzen met een plekje in dit vriendelijke dorp. We hebben dan ook goed nieuws, voor starters en voor senioren die een prachtplek zoeken om samen oud te worden: we gaan bouwen in Dussen.

11 nieuwbouwwoningen
Wij realiseren in de Fuik zeven energiezuinige eengezinswoningen en vier ruime levensloopbestendige woningen. De rij eengezinswoningen is straks van veraf herkenbaar aan de bijzondere, geknikte daken. De levensloopbestendige patiowoningen zijn zo opgezet dat het mogelijk is om volledig beneden te leven. We bouwen de 11 woningen gasloos en voorzien ze van vloerverwarming, een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen. Je bent dus meteen klaar voor een duurzame toekomst.

Zelf bouwen?
Op het naastgelegen terrein, waar het oude onderkomen van basisschool De Peppel stond, is de mogelijkheid om drie vrijstaande woningen te bouwen. De verkoop van deze kavels loopt via de gemeente Altena.

Interesse in een woning in de Peppel? 
Onderaan deze webpagina vindt u alle verkoopdocumentatie terug. Heeft u aanvullende vragen? Neem contact op met de makelaar:

ViaJoop! Makelaardij
Anjelierstraat 39
4261 CJ Wijk En Aalburg
T 0416 858 233
E info@viajoop.nl

Voorwaarden voor verkoop
De woningen worden verkocht via de gemeentelijke wachtlijst van de gemeente Altena. Dit betekent dat in eerste instantie alleen woningzoekenden die vermeld staan op de gemeentelijke wachtlijst in aanmerking komen voor een woning. De volgorde van verkoop wordt bepaald door deze lijst. Wanneer deze lijst afgewerkt is en er zijn nog woningen beschikbaar, dan mogen deze woningen ‘vrij’ verkocht worden.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Robin Verkuijlen, Bouwlinie

"Bij Bouwlinie begrijpen we maar al te goed dat het kopen van een nieuwbouwhuis leuk, maar ook spannend is."

Nu in verkoop
Inschrijven kan tot dinsdag 20 april 2021  

volg ons en blijf op de hoogte