Het betere dorpsleven

0

4 twee-onder-een-kapwoningen voor senioren
7 rijwoningen voor starters
3 kavels voor vrijstaande woningen

Is De Fuik, Dussen iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Kleinschalige woningbouw op plaats van oude school

Basisschool de Peppel is vorig jaar verhuisd naar het nieuwe MFA De Dussenaar in Dussen. We zijn blij dat we de nieuwe invulling voor het terrein van de oude school en sporthal De Fuik aan u kunnen presenteren: nieuwbouwproject de Fuik.

Als je woont in Dussen combineer je het beste van twee werelden. Je geniet er van de rust, de ruimte,
de gemoedelijkheid en de landelijke omgeving die horen bij het dorpse leven. Tegelijkertijd heb je echter
alle gemakken van de grote stad binnen handbereik. Je woont hier namelijk vlak bij de A27. Voor een fijn thuis betaal je in Dussen bovendien geen stadse prijzen. Voeg daarbij dat je er ook nog eens vlak bij de Biesbosch zit en je begrijpt waarom mensen zich zo gelukkig prijzen met een plekje in dit vriendelijke dorp. We hebben dan ook goed nieuws, voor starters en voor senioren die een prachtplek zoeken om
samen oud te worden: we gaan bouwen in Dussen.

11 nieuwbouwwoningen en 3 kavels voor zelfbouw
Wij realiseren in de Fuik zeven energiezuinige eengezinswoningen en vier ruime levensloopbestendige woningen. De rij eengezinswoningen is straks van veraf herkenbaar aan de bijzondere, geknikte daken. De levensloopbestendige patiowoningen zijn zo opgezet dat het mogelijk is om volledig beneden te leven. We bouwen de 11 woningen gasloos en voorzien ze van vloerverwarming, een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen. Je bent dus meteen klaar voor een duurzame toekomst.

Op het naastgelegen terrein, waar het oude onderkomen van basisschool De Peppel stond, is de mogelijkheid om drie vrijstaande woningen te bouwen. De verkoop van deze kavels loopt via de gemeente Altena.

Interesse in een woning in de Peppel? 
De verkoop van de woningen start in het voorjaar van 2021. U kunt zich hiernaast inschrijven als u op de hoogte wilt blijven van de start verkoop.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Robin Verkuijlen, Bouwlinie

"Bij Bouwlinie begrijpen we maar al te goed dat het kopen van een nieuwbouwhuis leuk, maar ook spannend is."

Dit voorjaar in verkoop
Houd onze website in de gaten!  

volg ons en blijf op de hoogte