Het betere dorpsleven in Dussen

0

4 twee-onder-een-kapwoningen voor senioren
7 rijwoningen voor starters
3 kavels voor vrijstaande woningen

Nieuwe invulling voor terrein van oude school en sporthal
Als je woont in Dussen combineer je het beste van twee werelden. Je geniet er van de rust, de ruimte, de gemoedelijkheid en de landelijke omgeving die horen bij het dorpse leven. Tegelijkertijd heb je echter alle gemakken van de grote stad binnen handbereik. Je woont hier namelijk vlak bij de A27. Voor een fijn thuis betaal je in Dussen bovendien geen stadse prijzen. Voeg daarbij dat je er ook nog eens vlak bij de Biesbosch zit en je begrijpt waarom mensen zich zo gelukkig prijzen met een plekje in dit vriendelijke dorp.

11 nieuwbouwwoningen
Wij hebben in de Fuik zeven energiezuinige eengezinswoningen en vier ruime levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De rij eengezinswoningen is van veraf herkenbaar aan de bijzondere, geknikte daken. De levensloopbestendige patiowoningen zijn zo opgezet dat het mogelijk is om volledig beneden te leven. We hebben de 11 woningen gasloos gebouwd en ze voorzien van vloerverwarming, een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen. De nieuwe bewoners zijn klaar voor een duurzame toekomst.

Zelfbouwkavels
Op het naastgelegen terrein, waar het oude onderkomen van basisschool De Peppel stond, zijn drie vrijstaande woningen gebouwd.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Ronald van de Nieuwegiessen, Bouwlinie

"Bij Bouwlinie begrijpen we maar al te goed dat het kopen van een nieuwbouwhuis leuk, maar ook spannend is."

Nieuwe woningen in de zomer van 2022 opgeleverd
Veel woongeluk!   

volg ons en blijf op de hoogte