Vastgoedprofessionals

Projectontwikkelaar Bouwlinie

Bouwlinie is een projectontwikkelaar en bestaat uit een team van vakmensen dat bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring heeft. Als projectontwikkelaar kennen we het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard als onze broekzak. Het is ons thuis. Het gebied, zijn sterktes en zwaktes én de mensen die er wonen. Essentiele ingrediënten voor succesvolle projectontwikkeling.

Door de kruisbestuiving tussen marktoriëntatie en maatschappelijke oriëntatie ontwikkelt Bouwlinie het beste vanuit deze twee werelden. Bij projectontwikkeling combineren onze vastgoedspecialisten hun kennis en ervaring met een sociaal hart. Betrokken en enthousiast zorgen we bij Bouwlinie voor nieuwbouw waarin je je thuis voelt. Zowel huur- als koopwoningen. We werken hiervoor samen met een netwerk aan partners uit de regio.

Projectontwikkeling

Het ontwikkelen van een nieuwbouwproject vraagt om een totaalaanpak. Meerdere factoren bepalen het uiteindelijk succes. Ons team van vastgoed specialisten kent als geen ander deze succesfactoren en denkt graag mee. Dit doen we op een enthousiaste en bevlogen wijze. Waarbij we deskundig advies geven over de potentie, de doelgroep, het prijsniveau, differentiatie in het soort nieuwbouwwoning en de opbrengst. Samenwerken met Bouwlinie als projectontwikkelaar, betekent samenwerken met creatieve doorpakkers en denkers in mogelijkheden. Zowel tijdens de ontwikkelingsfase als bij de realisatie van nieuwbouwprojecten mag je dit van ons verwachten.

Gebiedsontwikkeling  

De visie van Bouwlinie is gericht op het realiseren van projecten die passen bij de maat en schaal van de omgeving waarin we werken. Kwaliteit in keuze voor architectuur en materialen staan bij ons hoog in het vaandel. Gebiedsontwikkeling is namelijk honderd jaar vooruitkijken. Bouwlinie heeft zich ten doel gesteld om haar diensten aan te bieden:

 • Aan woningcorporaties, om huur en/of koopwoningen te ontwikkelen. Bouwlinie wordt voor een corporatie aangemerkt als een marktpartij zodat dit een veilige route is om binnen de nieuwe woningwet te opereren. Bovendien is Bouwlinie, omdat haar roots liggen in de sociale huisvesting (voor corporaties), een zeer betrouwbare en ervaren partij.
 • Aan partijen die een grondpositie bezitten en deze positie willen ontwikkelen. Van gebiedsontwikkeling, marketing, tot advies en de daadwerkelijke bouw. Bouwlinie kan hiervoor ook Woonmatch® inzetten, een concept met volledige keuzevrijheid voor de koper.
 • Aan iedere denkbare partij die op korte termijn tijdelijke huisvesting wil realiseren voor de toenemende vraag voor de huisvesting van statushouders. Bouwlinie kan op zeer korte termijn (tijdelijke) woonruimte realiseren. Zowel in tijdelijke huisvesting (nieuwbouw) als ook in bestaande gebouwen kan dit snel gerealiseerd worden door de inzet van een flexibele plug-in (keuken, badkamer, toilet).

Bouwlinie en Bazalt Wonen

Bouwlinie is een dochteronderneming van woningcorporatie Bazalt Wonen. De verworven kennis, ervaring en netwerk op het gebied van actieve projectontwikkeling blijft Bouwlinie inzetten om tot de beste projectontwikkeling te komen.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Uw partner

Bouwlinie is uw projectpartner op het gebied van:

 • gebiedsontwikkeling
 • advisering
 • woningbouw
 • brede scholen
 • duurzaam bouwen
 • nul op de meter
 • tijdelijke huisvesting
 • tiny houses
 • innovatie