De woningen zijn klaar!

0

4 rijwoningen
4 twee-onder-een-kapwoningen

DE WONINGEN ZIJN KLAAR

Bloklandhof Wijk en Aalburg

Wil je nostalgisch dorps wonen? Kies dan voor het comfort van nieuwbouw aan het Bloklandhof in Wijk en Aalburg. Prachtig gelegen aan de Maas. Aan de noordzijde van Wijk en Aalburg ligt de kleinschalige wijk Bloklandhof. Eerder zijn er al nieuwbouwhuizen gebouwd, daar komen nu nog 8 woningen bij. 4 twee-onder-een-kap- en 4 rijwoningen. Het nieuwbouwproject Bloklandhof is een mooie plek in het Land van Altena.

Bloklandhof Wijk en Aalburg

Een heerlijke wijk voor kinderen om op te groeien en samen oud te worden. Weg van de drukte, aan de rand van Wijk en Aalburg. Bloklandhof, de plek waar je geniet van een ouderwets dorpsgevoel, met het comfort van nu:

  • Genieten van rust en weidse vergezichten
  • Winkelcentrum in het hart van Wijk en Aalburg
  • Autoluwe plek waar kinderen veilig kunnen spelen
  • Uitgebreide onderwijsvoorzieningen
  • Actief verenigingsleven (sport, dans, muziek)
  • De perfecte uitvalsbasis om te recreëren of naar de stad te gaan

Nieuwbouw Wijk en Aalburg

Wil je genieten van het comfort van nieuwbouw en wonen in een gemoedelijk dorp? Neem dan eens een kijkje bij het Bloklandhof in Wijk en Aalburg. Deze nieuwbouwwijk ligt dicht bij de Afgedamde Maas én de N267. Het centrum van Wijk en Aalburg ligt op vijf minuten rijden. In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig voor al je dagelijkse behoeften. Je kunt er heerlijk fietsen in het groene polderlandschap of aangenaam toeven op een van de strandjes aan de Maas. Met de auto ben je zo in Den Bosch, Zaltbommel of Waalwijk. Bovendien woon je hier op een paar minuten rijden van het sfeervolle vestingstadje Heusden met zijn mooie havens, winkels, galerieën en gezellige terrasjes.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Arwin van Loon, Bouwlinie

Deze jonge wijk ligt aan de rand van Wijk en Aalburg. Laat je verbazen door deze unieke locatie!

Woon je liever in Sleeuwijk?
Kijk op onze projectenpagina voor de laatste woning binnen project Esdoornlaan  

volg ons en blijf op de hoogte