volgende fase woningbouw in uitbreidingswijk Hank

0

20 sociale huurappartementen
15 koopwoningen
5 sociale huurwoningen

Bouwlinie werkt, in opdracht van gemeente Altena en woningcorporatie Bazalt Wonen, aan plannen voor woningbouw in de uitbreidingswijk Roode Camer in Hank. In de driehoek van de straten Buitendijk en Raai worden in 2024-2025 40 woningen gerealiseerd. Het gaat om 20 sociale huurappartementen, 5 sociale huur rijwoningen en drie blokken met 5 koopwoningen.

Waar we bevinden we ons nu?
Op dinsdag 20 juni was er een informatieavond voor omwonenden. Bouwlinie is op dit moment actief bezig met de ontwikkeling van deze uitbreidingswijk Roode Camer in Hank.

Fase 1: 20 sociale huur appartementen
Eind juni 2023 wordt de omgevingsvergunning ingediend van de 20 huurappartementen. Naar verwachting start de bouw najaar 2023. Eind 2024 / begin 2025 worden deze appartementen opgeleverd aan Bazalt Wonen.

Fase 2: 20 rijwoningen
De bouw van de rijwoningen volgt iets later. Op dit moment wachten we op interne goedkeuring voor dit project. Dit is afhankelijk van een stedenbouwkundige check op het ontwerp van de rijwoningen. Wanneer de gemeente akkoord gaat met het voorlopige ontwerp, wordt het project verder uitgewerkt. Daarna is de volgende stap de aanvraag van de omgevingsvergunning.

In het voorjaar van 2024 organiseren we een informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerden in een woning van de uitbreidingswijk Roode Camer. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de definitieve tekeningen van de huur- en koopwoningen bekijken. Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij sturen u meer informatie over de bijeenkomst toe wanneer dit bekend is.

Wilt u op de hoogte blijven?
Heeft u interesse in het wonen in Roode Camer en wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Vul onderstaand formulier in, dan sturen wij u informatie wanneer deze beschikbaar is.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Lianne Versteeg, Bouwlinie

Is Roode Camer, Hank iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Binnenkort het perfecte huis voor jou?
De Bommelerwaard en het Land van Altena zijn ons thuis.   

volg ons en blijf op de hoogte