volgende fase woningbouw in uitbreidingswijk Hank

0

20 sociale huurappartementen
15 koopwoningen
5 sociale huurwoningen

Bouwlinie werkt, in opdracht van gemeente Altena en woningcorporatie Bazalt Wonen, aan woningbouw in de uitbreidingswijk Roode Camer in Hank. In de driehoek van de straten Buitendijk en Raai worden in 2024-2025 40 woningen gerealiseerd. Het gaat om 20 sociale huurappartementen, 5 sociale huur rijwoningen en drie blokken met 5 koopwoningen.

Fase 1: 20 sociale huur appartementen
De bouw van het appartementencomplex met 20 sociale huurwoningen is gestart. De woningen worden 25 november 2024 te huur aangeboden via Woongaard. De huurders ontvangen begin volgend jaar de sleutel van hun nieuwe woning.

Fase 2: 20 rijwoningen
Eind december 2023 is de omgevingsvergunning aangevraagd. Van deze 20 rijwoningen, worden er op een later moment 15 verkocht als koopwoning. De andere 5 rijwoningen worden verhuurd als sociale huurwoning en worden begin 2025 namens Bazalt Wonen aangeboden via Woongaard. De bouw van deze woningen start naar verwachting eind 2024.

Wilt u op de hoogte blijven?
Heeft u interesse in het wonen in Roode Camer en wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Vul onderstaand formulier in, dan sturen wij u informatie wanneer deze beschikbaar is.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Lianne Versteeg, Bouwlinie

Is Roode Camer, Hank iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Binnenkort het perfecte huis voor jou?
De Bommelerwaard en het Land van Altena zijn ons thuis.   

volg ons en blijf op de hoogte