Nul-op-de-Meter huurappartementen

0

16 appartementen voor begeleid wonen met zorg
20 levensloopbestendige appartementen

Is Bloesemhoff-Notenhoff, begeleid wonen met zorg iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Stichting De Bloesemhoff, mevrouw Schouten-Kraaij
e: info@bloesemhoff.nl, t: 06-12904845

Vragen over het project Notenhoff? Neemt u dan contact op met Woonservice Meander
e: info@woonservicemeander.nl, t: 0183 - 50 87 88

Eerste duurzame wooncomplex voor begeleid wonen met zorg in Andel
In opdracht van Woonlinie ontwikkelt Bouwlinie voor Stichting ‘De Bloesemhoff’  en Woonservice Meander een mooi woonproject voor jong volwassenen met een beperking in Andel. In totaal realiseren we 16 energieneutrale huurappartementen met 2 gemeenschappelijke ruimtes voor bewoners met een beperking en zorgbehoefte, gefaciliteerd met 24 uurs zorg door Prisma.

20 levensloopbestendige appartementen voor senioren: de Notenhoff
In hetzelfde bouwplan realiseren we ook nog zo’n 20 levensloopbestendige appartementen geschikt voor senioren. Dit gebeurt in opdracht van Woonservice Meander, waarvan Bouwlinie de projectbegeleiding verzorgt. Het project wordt ontwikkeld op de oude locatie van de Notenhoff in Andel. Het appartementencomplex van drie woonlagen beschikt over een lift.

Samen bouwen
In samenspraak met de ouders van de toekomstige bewoners van Stichting Bloesemhoff zijn de eerste contouren op papier gezet door Centrum Architecten. Zowel het wooncomplex Bloesemhoff als Notenhoff worden mede ontwikkeld door Bouwlinie als vastgoedontwikkelaar, de aannemer Tankens uit Andel en installatiebedrijf Van Gammeren uit Veen.

Planning van de werkzaamheden
Na vele jaren van voorbereiding geeft Woonlinie begin 2019 het jawoord tegen Stichting De Bloesemhoff om te starten met bouwen. De start bouw van zowel Bloesemhoff als Notenhoff staan gepland voor eind september. De oplevering vindt vooralsnog plaats in het 4e kwartaal van 2020 en het start wonen vanaf oktober/november 2020.

Interesse in één van deze huurappartementen?
Er zijn nog enkele huurappartementen voor begeleid wonen met zorg in Bloesemhoff beschikbaar. Het verhuurproces verloopt rechtstreeks via Stichting ‘De Bloesemhoff’. Neem hierover gerust contact op met mevrouw C. Schouten-Kraaij van Stichting ‘De Bloesemhoff’.

Heeft u interesse in een levensloopbestendige huurappartement in de Notenhoff? Neem dan direct contact op met Woonservice Meander.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Thijs Voncken, Bouwlinie

'Samen bouwen we aan duurzame en levensloopbestendige huurappartementen.'

Uniek woonzorgproject voor jong volwassenen met een beperking.
  

volg ons en blijf op de hoogte