Nul-op-de-Meter huurappartementen

0

16 appartementen voor begeleid wonen met zorg
20 levensloopbestendige huurappartementen

Is Bloesemhoff-Notenhoff, begeleid wonen met zorg iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Stichting De Bloesemhoff, mevrouw Schouten-Kraaij
e: info@bloesemhoff.nl, t: 06-12904845

Vragen over het project Notenhoff? Neemt u dan contact op met Woonservice Meander
e: info@woonservicemeander.nl, t: 0183 - 50 87 88

Eerste duurzame wooncomplex voor begeleid wonen met zorg in Andel
In opdracht van Woonlinie ontwikkelt Bouwlinie voor Stichting ‘De Bloesemhoff’  en Woonservice Meander een mooi woonproject voor jong volwassenen met een beperking in Andel. In totaal realiseren we 16 energieneutrale huurappartementen met 2 gemeenschappelijke ruimtes voor bewoners met een beperking en zorgbehoefte, gefaciliteerd met 24 uurs zorg door Prisma.

20 levensloopbestendige appartementen voor senioren: de Notenhoff
In hetzelfde bouwplan realiseren we ook nog zo’n 20 levensloopbestendige appartementen geschikt voor senioren. Dit gebeurt in opdracht van Woonservice Meander, waarvan Bouwlinie de projectbegeleiding verzorgt. Het project wordt ontwikkeld op de oude locatie van de Notenhoff in Andel. Het appartementencomplex van drie woonlagen beschikt over een lift.

Samen bouwen
In samenspraak met de ouders van de toekomstige bewoners van Stichting ‘De Bloesemhoff’ zijn de eerste contouren op papier gezet door Centrum Architecten. Zowel het wooncomplex Bloesemhoff als Notenhoff worden mede ontwikkeld door Bouwlinie als vastgoedontwikkelaar, de aannemer Tankens uit Andel en installatiebedrijf Van Gammeren uit Veen.

Planning van de werkzaamheden
Na vele jaren van voorbereiding is Woonlinie in het najaar van 2019 gestart met de bouw. De oplevering vindt vooralsnog plaats in het vierde kwartaal van 2020. We verwachten dat de bewoners eind 2020 in hun woningen kunnen.

Interesse in één van deze huurappartementen?
Er zijn nog enkele huurappartementen voor begeleid wonen met zorg in Bloesemhoff beschikbaar. Het verhuurproces verloopt rechtstreeks via Stichting ‘De Bloesemhoff’. Neem hierover gerust contact op met mevrouw C. Schouten-Kraaij van Stichting ‘De Bloesemhoff’.

Heeft u interesse in een levensloopbestendige huurappartement in de Notenhoff? Neem dan direct contact op met Woonservice Meander.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Thijs Voncken, Bouwlinie

'Samen bouwen we aan duurzame en levensloopbestendige huurappartementen.'

Uniek woonzorgproject voor jong volwassenen met een beperking.
  

volg ons en blijf op de hoogte