GEPLAATST OP 30/05/2022

Bouwlinie heeft, in opdracht van woningcorporatie Bazalt Wonen, de omgevingsvergunning ingediend voor de realisatie van 54 zorgappartementen, die worden gerealiseerd op het American Roadhouseterrein in Zaltbommel. Gelijktijdig is de vergunningsaanvraag ingediend voor een appartementengebouw met 44 vrije sector huurappartementen gecombineerd met een polikliniek voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis en een gezondheidscentrum, door de aannemer van dit gebouw, Bouwbedrijf Van Grunsven BV.

De partijen werken gezamenlijk met de gemeente Zaltbommel aan de nieuwe invulling van het bekende terrein in de wijk de Waluwe. De plek van het oude evenementencentrum wordt in de komende jaren getransformeerd naar een nieuwe woonomgeving met zorgfaciliteiten. Ook komen er verschillende huur- en koopwoningen, in diverse prijsklassen. Het project bestaat uit vier deelfases, waarbij nu dus de eerste gebouwen in uitvoering gebracht worden.

Zorgappartementen voor Santé Partners
Bazalt Wonen realiseert 54 zorgappartementen voor Santé Partners, waar mensen met een intensieve zorgvraag beschermd kunnen wonen.

Vrije sector huurappartementen
In het andere gebouw komen 44 vrije sector huurappartementen, een poli van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en een gezondheidscentrum. Bij oplevering draagt de aannemer het gebouw over aan de nieuwe eigenaar, een belegger.

Planning
De bouw van beide gebouwen gaat naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar starten. De oplevering is naar verwachting medio 2024.

Geïnteresseerd in een appartement in American Roadhouse?
De belegger zal de vrije sector appartementen kort voor oplevering te huur aanbieden. Laat uw gegevens achter. Zodra er nieuws bekend is over bijvoorbeeld de start verhuur, ontvangt u een nieuwsbrief van ons.

Meer lezen over het project American Roadhouse