GEPLAATST OP 14/12/2022

Op de locatie van de vroegere Notenhoff zijn vorig jaar de Romboutshoff en de Bloesemhoff gerealiseerd. Een deel van de voormalige seniorenwoningen zijn vernieuwd. De andere seniorenwoningen zijn klaargemaakt tot (starters)kluswoningen. Bouwlinie BV rond, in opdracht van Bazalt Wonen, de laatste ontwikkelfase van de nieuwbouwplannen aan het Koolmeespad/Dokter Esseveldlaan in Andel af.

Twaalf nieuwbouwwoningen
Aan de Dokter Esseveldlaan realiseren we zes koopwoningen en aan het Koolmeespad zes sociale huurwoningen. Alle woningen krijgen drie bouwlagen, waarvan twee bouwlagen onder een schuine kap. De woningen worden ongeveer 90 m2 groot en zijn in basis voorzien van twee slaapkamers. De verkoopprijzen worden vlak voor aanvang van de bouw bekendgemaakt. De sociale huurwoningen worden ongeveer drie maanden voor oplevering aangeboden via Woongaard.com.

De voorlopige planning
Voordat de woningen gebouwd kunnen worden, wordt er een ruimtelijke ordeningsprocedure gevolgd. Deze zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 worden afgerond. Na deze procedure kan de bouw, van ongeveer twaalf maanden, starten. Bazalt Wonen is van mening met deze woningen een waardevolle bijdrage te leveren aan de woningvoorraad van Andel.