Ruim wonen omringd door groen
GEPLAATST OP 03/08/2020

Ruim en rustig wonen in het mooie dorp Hank in de gemeente Altena? Deze prachtig gelegen kavel van maar liefst ca. 494 m2 is nog te koop.

Wonen in De Roode Camer
De wijk De Roode Camer is ruim opgezet en ligt tussen de dijk en een open landelijk gebied. De wijk kenmerkt zich door de brede wegen en waterpartijen.

Wonen in Hank
In Hank wonen ongeveer 4.000 mensen. Het dorp heeft volop voorzieningen en de bewoners zijn actief in het rijke verenigingsleven. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats. Ook heeft Hank een klein centrum met een aantal winkels, waaronder een supermarkt, drogist en postkantoor. Er zijn twee basisscholen: één voor katholiek onderwijs, en één voor openbaar onderwijs. Beide scholen zijn gehuisvest in een nieuwe scholencampus, waar ook een buitenschoolse opvang en kinderdagopvang aanwezig zijn. Vanuit de jachthaven van Hank kan men direct de Brabantse Biesbosch in varen, een schitterend stukje natuurgebied van circa 100 hectare groot. De belangrijkste ontsluiting van Hank is via rijksweg A27. Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Breda, en in 30 minuten onder de Dom in Utrecht!

Interesse in deze kavel?
Kijk op Funda voor alle details of neem contact op met Hofstede Makelaardij Werkendam via telefoonnummer 0183 – 505 124.

Meer lezen over het project Roode Camer