Inschrijven mogelijk tot maandag 29 maart
GEPLAATST OP 15/03/2021

NU IN VERKOOP
5 nieuwbouwwoningen, vanaf € 265.000 v.o.n.

Hoe heerlijk is het om na alle hectiek op het werk de drukte volledig achter je te kunnen laten. Om langs uitgestrekte weidevelden naar huis te rijden om daar te genieten van de rust die het dorpse leven biedt. Zo voelt wonen in Meeuwen, een dorp vlak bij de Bergsche Maas, omringd door uitgestrekte akkers. Hier kunnen kinderen nog vrijuit spelen. Meeuwen is klein maar fijn. Terwijl je er toch maar een halfuur rijden van steden als Den Bosch, Breda en Dordrecht woont. En dan hebben we een belangrijke pre van Meeuwen nog niet eens gehad: landelijk wonen is hier opvallend betaalbaar.

Kleinschalige en betaalbare woningbouw
Aan de zuidkant van Meeuwen, vlak bij de basisschool van het dorp, bieden we voor een vriendelijke prijs vijf eengezinswoningen op ruime kavels aan. Ideaal voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Met deze woningen ben je dus klaar voor een duurzame toekomst.

Aan de achterkant van de woningen kijk je uit over de weidevelden. Je hebt er een grote tuin op het zuiden, waar je op mooie dagen maximaal van de zon geniet. Aan de voorkant heb je vrij zicht op een grasveld met een wadi, een natuurlijke opslag voor regenwater en daarmee ook een heerlijke speelplek voor kinderen.

Interesse in een woning in Korenmolen? 
Inschrijven op een woning is mogelijk tot maandag 29 maart 2021. Klik verder voor alle verkoopinformatie of neem contact op met:

ViaJoop! Makelaardij
Anjelierstraat 39
4261 CJ Wijk En Aalburg
T 0416 858 233
E info@viajoop.nl

De woningen worden verkocht door middel van een loting bij de notaris, na afloop van de inschrijfperiode. Het is niet nodig om ingeschreven te staan op de gemeentelijke wachtlijst voor nieuwbouw van de gemeente Altena. De makelaar kan u meer informatie geven over het systeem van loting dat wordt toegepast.

Meer lezen over het project Korenmolen