Energieneutraal wonen, met alle voorzieningen dichtbij
GEPLAATST OP 21/07/2020

Aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel, in de wijk De Waluwe, komen na de zomer 9 woningen in verkoop. Als vervolg op de eerste fase die in aanbouw is, ontwikkelt Bouwlinie nu de tweede fase. De koopwoningen zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. Dag energierekening!

In fase 2 komen 9 koopwoningen: 8 eengezins-rij- en hoekwoningen en 1 torenwoning. Daarnaast worden er 29 rij,- hoek en torenwoningen in verschillende huurklassen gerealiseerd. De bouw van alle woningen start naar verwachting eind 2020 / begin 2021.

Nul op de meter
De EPC van de woningen is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. De huurwoningen worden uitgevoerd als Nul-op-de-Meter-woningen, of WATT-woningen zoals wij ze noemen.

Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ook wonen in de WaluweRing? Schrijf je in voor onze nieuwbrief om op de hoogte te blijven of houd onze website in de gaten.

Meer lezen over het project WaluweRing fase 2