De Binnenvergt, een heerlijke plek om te wonen
GEPLAATST OP 12/07/2022

Sinds 2010 hebben Bouwlinie, woningcorporatie Bazalt Wonen en de gemeente Zaltbommel gewerkt aan een nieuwe invulling voor de wijk Binnenvergt. De oude portiekflats en gebouwen hebben
plaatsgemaakt voor een mix aan koop- en sociale huurwoningen, passend voor iedere portemonnee. De wijk ligt vlakbij de binnenstad en is toch lekker rustig. De Binnenvergt is een buurt geworden waar kinderen alle ruimte hebben om te ravotten en waar men met plezier oud kan worden. Waar om iedere hoek een nieuwe plek om te ontdekken vindt. De woningen zijn modern en klaar voor de toekomst en denken door allerlei details ook terug aan het oude Bommel.

Maak een ommetje door de Binnenvergt
In de wijk de Binnenvergt zijn twee wandelroutes uitgestippeld: de blauwe en de gele route. Volg de gekleurde tegels in de trottoirs en bekijk het moois dat de Binnenvergt te bieden heeft! Het startpunt van beide routes is aan het Leoniusplantsoen.

Maak dus een ommetje door deze mooie woonwijk. Wandelen geeft energie, helpt onthaasten en laat u de schoonheid van uw woonomgeving zien. Klik op de afbeelding om de route te openen.