Nieuwbouwplannen krijgen steeds verder vorm
GEPLAATST OP 10/10/2019

Gemeente Altena en Bouwlinie werken samen om het voormalige schoolterrein van De Peppel en sportzaal De Fuik in Dussen een nieuwe bestemming te geven. Er is een idee uitgewerkt om 13 koopwoningen te realiseren: 2 tweekappers voor senioren, 5 rijwoningen voor starters en 4 kavels voor vrijstaande woningen. De nieuwe bewoners kunnen straks hun auto bij hun huis parkeren, verder voorziet het plan in een extern parkeerterrein met 20 parkeerplaatsen conform de parkeernorm. Architectenbureau Visser en Bouwman uit s’-Hertogenbosch ontwerpt de woningen.

Inloopavond
Op woensdag 16 oktober bent u tussen 19.30 uur en 21.00 uur welkom om binnen te lopen in de Dussenaar, Wilhelminaplantsoen 1 in Dussen. Wij laten u dan graag de plannen en plattegronden zien. Medewerkers van Bouwlinie zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Wijziging bestemmingsplan
Om de ontwikkeling mogelijk te maken, wordt het geldende bestemmingplan gewijzigd. Tijdens de inloopavond legt de gemeente het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage; iedereen kan dan reageren.

Sloop van de huidige gebouwen
De sloop van de voormalige basisschool en sportzaal is gepland in oktober/november. Vervolgens wordt het terrein bouwrijp gemaakt.

Meer informatie: www.bouwlinie.nl/peppel.