GEPLAATST OP 02/10/2019

Een bijzonder moment. Op dinsdag 1 oktober zijn de eerste palen in de stromende regen geslagen voor zowel het woonproject Bloesemhoff als Notenhoff in Andel. De bouw van het project ‘van de lange adem’ is hiermee officieel gestart. Op vrijdag 11 oktober viert stichting Bloesemhoff dit bijzondere moment nog eens op ludieke wijze met de toekomstige bewoners.

Bouwlinie begeleidt de woonprojecten van zowel Bloesemhoff als Notenhoff
In opdracht van Woonlinie, stichting Bloesemhoff en zorgpartner Prisma realiseert Bouwlinie 16 energieneutrale huurappartementen voor jong volwassenen met een beperking. Daarnaast begeleidt Bouwlinie namens Woonservice Meander de bouw van 20 levensbestendige huurappartementen geschikt voor senioren. De verwachting is vooralsnog dat deze beide projecten in het 4de kwartaal 2020 worden opgeleverd.

Interesse in huren?
Bloesemhoff heeft nog een aantal huurappartementen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen met stichting Bloesemhoff via bloesemhoff.nl. De huurappartementen van Woonservice Meander worden in het voorjaar 2020 aangeboden. Lees hierover meer info op woonservicemeander.nl/projecten.

Meer lezen over het project Bloesemhoff