Contract getekend voor de bouw van 20 sociale huurappartementen in Dussen

30-06-2023

20230517 104240 background

Mooi nieuws! Op 29 juni 2023 tekende directeur-bestuurder van Bouwlinie Gerrit Breeman de contracten voor de realisatie van het appartementencomplex De Dusse met Joost de Korte van Van Leeuwen en Wim Beijer van Installatiebedrijf Van Gammeren. In opdracht van woningcorporatie Bazalt Wonen maakt Bouwlinie van de appartementen twintig sociale huurwoningen.

Beschrijving appartementen
Appartementencomplex De Dusse ligt op de unieke locatie Zandweide, prachtig gelegen aan het water met uitzicht over de weilanden. Het appartementencomplex aan de Schalkenwerf wordt 4 bouwlagen hoog en bestaat uit 20 vrijwel energieneutrale sociale huurappartementen met een keuken, badkamer, toilet en een ruim balkon. De woonoppervlaktes variëren van 60 tot 84 m2. Alle appartementen hebben een individuele berging op de begane grond en zijn bereikbaar via de centrale hal met de lift.

Duurzame bouw
De appartementen worden duurzaam gebouwd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp met een individuele bodemlus en boiler. De warmtepomp koelt de woningen in de zomer een paar graden en zorg in de winter voor lagetemperatuurverwarming. Voor een comfortabel en gezond binnenklimaat loopt de ventilatie van de woningen via een warmteterugwinsysteem.

Planning
Dankzij de goede en voorspoedige samenwerking met alle betrokken partijen kunnen we juli 2023 starten met de bouw. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in De Dusse is een inschrijving bij het regionale woonruimteverdeelsysteem Woongaard nodig. Kijk voor meer informatie op Bazalt Wonen – De Dusse

Meer lezen over project De Dusse > https://www.bazaltwonen.nl/duurzaamwonen/project/de-dusse

Deel dit bericht op:

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op