de bouw is gestart!
GEPLAATST OP 24/10/2017

Nieuwbouwwijk Den Eng in Veen krijgt steeds meer vorm
Tijdens een zonnige herfstmiddag kwamen de kopers van 12 nieuwbouwwoningen bij elkaar om de start van de bouw te vieren. Nieuwbouwwijk Den Eng is sinds 2011 in ontwikkeling en Bouwlinie realiseert hiermee woningnummer 69 tot en met 80 in deze mooie wijk.

Symbolische start bouw
De kopers en overige aanwezigen genoten van een high-tea op de bouwplaats, nadat op symbolische wijze de start bouw werd ingeluid. Alle kopers en leveranciers schreven een wens op de oorkonde die ter plekke in een waterdichte buis onder de fundering van de 12 woningen werd gegraven. Peter van den Heuvel (Bouwlinie) en Wethouder Van der Hoeven (Aalburg) werden daarbij geholpen door de zesjarige Joël, zoon van één van de kopers.

Mooie opzet, goede kwaliteit en fijne bewoners
Bouwlinie directeur Peter van den Heuvel feliciteerde alle kopers en sprak zijn vertrouwen uit richting een succesvol bouwproces. Wat de bouw van deze woningen extra bijzonder maakt, is dat de stenen van de huizen van de Rijswaard in Aalst komen. Een stenenfabriek op nog geen 3 kilometer hemelsbreed afstand van Den Eng. Ook de klei voor de stenen komt uit deze streek.

Wethouder Van der Hoeven vervolgt en vertelt uit eigen ervaring dat hij vaak door de wijk loopt of fietst. Ook met andere mensen om hen de wijk te laten zien. De reacties die hij dan hoort zijn positief. De wethouder is erg blij met de opzet, kwaliteit en de bewoners in de wijk. Hij hoopt dat de nieuwe bewoners zich straks snel thuis zullen voelen en wenste de kopers een fijne bouw toe.

Fase 2 Den Eng uitverkocht
Inmiddels zijn alle 12 woningen uit deze fase verkocht. Binnenkort komen er 3 seniorenwoningen en
2 vrijstaande woningen in de verkoop, met uitzicht op Korenmolen De Hoop. Planning bouw en oplevering in 2018. Houd voor meer informatie de website in de gaten (www.bouwlinie.nl) of maak uw interesse kenbaar aan Hofstede Makelaardij Veen.

Meer lezen over het project Den Eng fase 2