Eerste Nul op de Meter nieuwbouw woningen in verkoop
GEPLAATST OP 18/12/2018

Op 18 januari 2019 start de verkoop van de vijf nieuwbouw woningen in de wijk Postweide in Woudrichem. U bent op vrijdag 18 januari 2019 tussen 15.00 en 18.00 uur van harte welkom op het kantoor van De Makelaars van Altena in Woudrichem. Loop binnen om de verkoopbrochure en tekeningen in te zien en met medewerkers van Bouwlinie en de makelaar in gesprek te gaan over de woning die het beste bij u past!

Eerste Nul op de Meter nieuwbouw woningen in verkoop
Op één van de laatste plekjes in de zeer gewilde wijk ‘Postweide’ in Woudrichem realiseert Bouwlinie haar eerste vijf Nul op de Meter nieuwbouw koopwoningen. Of WATT-woningen zoals wij ze noemen. Alle energie die je verbruikt, wek je zelf in de woning op. Bij gemiddeld gebruik heb je daardoor geen energierekening meer. De ligging van de woningen is prachtig. Aan de achterkant woon je helemaal vrij. De uitgestrekte uiterwaarden van het Land van Altena zijn namelijk je achterbuur. Bovendien heb je in de Postweide een riante, zonnige tuin aan het water. Als je wilt, compleet met een eigen steigertje. Dat is nog eens leven!

Verkoopdocumentatie
Wilt u meer weten en impressies zien van de woningen? U kunt zich nu alvast oriënteren door de verkoopbrochure door te nemen. De overige verkoopdocumentatie, zoals vrij op naam-prijzen en inschrijfformulieren, is vanaf 18 januari 2019 op deze website en bij de makelaar op kantoor te vinden.

Wilt u wonen in de wijk Postweide in Woudrichem?
Neem dan alvast contact op met De Makelaars van Altena, via telefoonnummer 0183 – 30 70 40 of per e-mail woudrichem@dmva.nl.

Graag tot ziens bij de start verkoop op vrijdag 18 januari. Voor nu wenst het team van Bouwlinie u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019 toe! 

Meer lezen over het project Postweide Wchem - WATT