klaar voor de toekomst
GEPLAATST OP 03/04/2019

Vanaf woensdag 3 april start de verkoop van negentien duurzame koopwoningen in WaluweRing, een nieuwbouwproject in de wijk De Waluwe in Zaltbommel. De verkoopprijzen beginnen bij € 219.000,00 vrij op naam.

Er zijn vier woningtypen:

  • 1 hoekwoning
  • 14 rijwoningen
  • 4 torenwoningen, met twee verschillende indelingen

De woningen hebben een stoere baksteenarchitectuur, met oog voor detail ontworpen.

Dag energierekening!
Alle woningen in WaluweRing zijn energieneutraal en dus klaar voor de toekomst. De EPC is nul. Dat betekent dat de zonnepanelen op het dak net zoveel energie opwekken als gemiddeld nodig is om de woning te verwarmen en te ventileren. Daarnaast hebben alle woningen een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van het huis. Ook zijn de woningen gasloos. Alles werkt er elektrisch, ook koken. Als optie kun je een Nul-op-de-Meterwoning van je nieuwe thuis maken.

Verkoopdocumentatie
Wilt u meer weten en tekeningen zien van de woningen? Bekijk hier de verkoopbrochure en prijslijst of neem contact op met Nieuwdorp Makelaardij, via telefoonnummer 0418 512 474 of info@nieuwdorp.nl.

Let op! Om in aanmerking te komen voor een woning in WaluweRing moet u ingeschreven staan op de nieuwbouwwachtlijst van de gemeente Zaltbommel.

Meer lezen over het project WaluweRing