WATT-woning
Energieneutraal wonen

Bouwlinie introduceert de WATT-woning

Bouwlinie gaat energieneutraal bouwen en realiseert in 2018  vijf Nul Op de Meter nieuwbouwwoningen (NOM-woningen). Een Nul op de Meter woning is een energieneutraal huis. Simpel gezegd: jouw huis wekt net zoveel energie op als het verbruikt. Bij gemiddeld gebruik is het energieverbruik van de woning nul gemeten over een jaar.

Hoe realiseren we dit? Door per huis zelf energie op te wekken en energiebesparende installaties in te bouwen. Zo zorgen we ervoor dat er evenveel (of meer) energie opgewekt wordt voor het huishouden. Bij een Nul op de Meter woning maken we dus slim gebruik van beschikbare energie neutrale voorzieningen.

Nul op de Meter Nieuwbouw

Bouwlinie bouwt 5 Nul op de Meter nieuwbouwwoningen in Woudrichem. Vier twee onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning.

Blijf op de hoogte en vul hiernaast je gegevens in.

Energieneutraal huis

Door een energieneutraal huis te bouwen komen we tot hoge energieprestaties. Op de Nul op de Meter woningen liggen zonnepanalen die voldoende energie voor verwarming, ventilatie, warmwater- en stroomverbruik leveren. Bij een gemiddeld verbruik heb je dus een energierekening van nul. Je woont en leeft energieneutraal. De Nul op de Meter woning wordt elektrisch verwarmd. Ook koken gebeurt elektrisch. Er is dus geen gasaansluiting. Wonen in een Nul op de Meter woning is oog hebben voor de toekomst en duurzaam.

Energieneutraal bouwen

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst. Fossiele brandstoffen, zoals aardgas, zijn slecht voor het milieu. Bovendien worden deze brandstoffen duurder en schaarser. Daarom investeert Bouwlinie in duurzame nieuwbouwwoningen en gaan we energieneutraal bouwen.

We hebben zelfs een eigen naam bedacht voor de Nul op de Meter woning: de WATT-woning. De WATT-woning is een energieneutraal huis, wekt zelf energie op (kilowatt) en werkt besparend met behulp energiebesparende voorzieningen.

Houd mij op de hoogte!

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de woningen die Bouwlinie energieneutraal gaat bouwen in Brabant. Vul je gegevens in en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Spreekt een WATT-woning jou aan? Lees hieronder de voordelen en bekijk de gerelateerde projecten.

Een energieneutraal huis is goed voor het milieu en comfortabel om in te wonen:

  • Extra hoge isolatiewaarden voor vloer en dak
  • Zonnepanelen op het dak
  • Bodem warmtepomp voor verwarming en warm water
  • Lage temperatuurverwarming via vloerverwarming
  • Gebalanceerde ventilatie met warmte-terug-winning

Met de slimme meter heb je altijd inzicht in hoeveel elektriciteit per jaar wordt verbruikt en teruggeleverd aan de energieleverancier.

Bouwlinie ontwikkelt 5 NOM koopwoningen
Ga direct naar ons project Postweide in Woudrichem  

volg ons en blijf op de hoogte

project nieuws

Nederland in 2050 vrij van aardgas. Anticipeer nu alvast en investeer in een duurzame toekomst!