Het betere dorspleven in Dussen
GEPLAATST OP 06/04/2021

NU IN VERKOOP
11 nieuwbouwwoningen en 3 zelfbouwkavels
verkoopprijzen vanaf € 262.500,00 v.o.n.

We zijn blij dat we de nieuwe invulling voor het terrein van de oude school en sporthal in Dussen aan u kunnen presenteren: nieuwbouwproject de Fuik.

Als je woont in Dussen combineer je het beste van twee werelden. Je geniet er van de rust, de ruimte, de gemoedelijkheid en de landelijke omgeving die horen bij het dorpse leven. Tegelijkertijd heb je echter alle gemakken van de grote stad binnen handbereik. Je woont hier namelijk vlak bij de A27. Voor een fijn thuis betaal je in Dussen bovendien geen stadse prijzen. Voeg daarbij dat je er ook nog eens vlak bij de Biesbosch zit en je begrijpt waarom mensen zich zo gelukkig prijzen met een plekje in dit vriendelijke dorp. We hebben dan ook goed nieuws, voor starters en voor senioren die een prachtplek zoeken om samen oud te worden: we gaan bouwen in Dussen.

11 nieuwbouwwoningen
Wij realiseren in de Fuik zeven energiezuinige eengezinswoningen en vier ruime levensloopbestendige woningen. De rij eengezinswoningen is straks van veraf herkenbaar aan de bijzondere, geknikte daken. De levensloopbestendige patiowoningen zijn zo opgezet dat het mogelijk is om volledig beneden te leven. We bouwen de 11 woningen gasloos en voorzien ze van vloerverwarming, een lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen. Je bent dus meteen klaar voor een duurzame toekomst.

Zelf bouwen?
Op het naastgelegen terrein, waar het oude onderkomen van basisschool De Peppel stond, is de mogelijkheid om drie vrijstaande woningen te bouwen. De verkoop van deze kavels loopt via de gemeente Altena.

Interesse in een woning in de Peppel? 
Bekijk de verkoopdocumentatie op onze website. Heeft u aanvullende vragen? Neem contact op met de makelaar:

ViaJoop! Makelaardij
Anjelierstraat 39
4261 CJ Wijk En Aalburg
T 0416 858 233
E info@viajoop.nl

Voorwaarden voor verkoop
De woningen worden verkocht via de gemeentelijke wachtlijst van de gemeente Altena. Dit betekent dat in eerste instantie alleen woningzoekenden die vermeld staan op de gemeentelijke wachtlijst in aanmerking komen voor een woning. De volgorde van verkoop wordt bepaald door deze lijst. Wanneer deze lijst afgewerkt is en er zijn nog woningen beschikbaar, dan mogen deze woningen “vrij” verkocht worden.

Meer lezen over het project De Peppel