Nul-op-de-Meter woonzorgappartementen

0

16 huurappartementen

Is Woonzorgcomplex Bloesemhoff in Andel iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Eerste duurzame woonzorgcomplex in Andel
In opdracht van Woonlinie ontwikkelt Bouwlinie voor Stichting ‘De Bloesemhoff  een mooi woonzorgproject voor jong volwassenen met een beperking in Andel. In totaal realiseren we 16 energieneutrale huurappartementen met 2 gemeenschappelijke ruimtes voor bewoners met een beperking en zorgbehoefte, gefaciliteerd met 24 uurs zorg door Prisma. Dit project wordt ontwikkeld op de oude locatie van de Notenhoff in Andel.

Samen bouwen
In samenspraak met de ouders van de toekomstige bewoners worden de eerste contouren op papier gezet door Centrum Architecten. Verder wordt woonzorgcomplex Bloesemhoff mede ontwikkeld door Bouwlinie als vastgoedontwikkelaar, aannemer Tankens en installatiebedrijf Van Gammeren.

Planning van de werkzaamheden
Na vele jaren van voorbereiding geeft Woonlinie begin 2019 het jawoord tegen Stichting De Bloesemhoff om te starten met bouwen. De start bouw staat gepland voor medio 2019. De oplevering vindt vooralsnog plaats in het 2e of 3e kwartaal van 2020 en het start wonen vanaf oktober 2020.

Interesse in één van deze woonzorgappartementen?
Er zijn nog enkele huurappartementen beschikbaar. Het verhuurproces verloopt rechtstreeks via Stichting ‘De Bloesemhoff’. Neem hierover gerust direct contact op met mevrouw C. Schouten-Kraaij van Stichting ‘De Bloesemhoff’.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Thijs Voncken, Bouwlinie

'Samen bouwen we aan duurzame en toekomstbestendige woonzorgappartementen.'

Unieke woonzorgproject voor jong volwassenen met een beperking.
  

volg ons en blijf op de hoogte