Betaalbaar wonen omringd door groen

0

6 twee-onder-één-kap woningen
4 hoekwoningen
5 tussenwoningen
ALLE WONINGEN ZIJN OPGELEVERD!

Roode Camer Hank, tijd voor een nieuwe fase! 

Lekker wonen in een huis dat past binnen je budget. Zonder in te leveren op ruimte of op woongenot. Dat kan in de Roode Camer in Hank. In deze nieuwbouwwijk verschijnen steeds meer verschillende typen nieuwe huizen. De eerste fase is eind 2014 opgeleverd, de tweede fase is in mei 2016 en de derde fase is in oktober 2017 opgeleverd.

Zelf je droomhuis samenstellen!
Het was mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een grotere kavel, een verbreding van je woning, een dakkapel, een dakraam of een garage.

De woningen in deze nieuwe fase zijn royaal van formaat, energiezuinig en worden met oerdegelijke materialen gebouwd. De woningen zijn voor het grootste gedeelte in een rode kleur steen gemetseld. Samen met de antracietkleurige daken en donkere metselwerkaccenten vormen de gevels zich tot een prachtig geheel. Iedere woning in de Roode Camer is standaard voorzien van een berging in de achtertuin.

De woningen zijn gebouwd en verkocht met een garantie- en waarborgcertificaat van de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen. Het certificaat waarborgt dat de woning te allen tijde wordt afgebouwd en dat de gegeven kwaliteitsgarantie wordt nagekomen. De garantie- en waarborgregeling beschermt de bewoner gedurende vele jaren tegen technische en financiële risico’s, die aan de bouw en aankoop van de woning verbonden kunnen zijn.

OVERZICHT WONINGTYPEN
Je hebt de keuze uit 3 verschillende typen woningen:
Type A: Twee-onder-één-kapwoning – VERKOCHT
Type B: Hoekwoning – VERKOCHT
Type C: Tussenwoning – VERKOCHT

ALLE WONINGEN ZIJN KLAAR!

 

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Ruben Duinker, Bouwlinie

Als je landelijk wilt wonen in een huis met een goede prijs kwaliteit verhouding, dan is dit "the place to be"

Vlakbij de Biesbosch
Het is hier heerlijk wonen!  

volg ons en blijf op de hoogte