Nu nog bedrijventerrein, straks één van de mooiste plekjes van Woudrichem

0

32 sociale huurwoningen
33 koopappartementen
21 beleggerswoningen
14 koopwoningen

Is Op ‘t Loev, Woudrichem iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Samen met Tankens ontwikkelt Bouwlinie 100 woningen in het nieuwbouwproject Op ’t Loev. De woningen worden gebouwd op het huidige bedrijventerrein Hoge Maasdijk in Woudrichem. Op termijn is het idee dat hier 100 nieuwe woningen verrijzen: 32 sociale huurwoningen, 33 koopappartementen, 21 beleggerswoningen en 14 koopwoningen. De locatie is uniek en brengt een oplossing dichterbij voor mensen die woonruimte zoeken. Dit vooruitzicht zal de krapte op de Woudrichemse woningmarkt wat verzachten.

Unieke locatie met groene invulling
De nieuwe woningen kijken in de verte uit op Slot Loevestein in Poederoijen. Langs de bestaande damwand komt een boulevard die voor iedereen toegankelijk is. Het plan, ontworpen door Robert Kromhof en Tim Ras van Lengkeek Architecten, voorziet in meer dan de helft groen en natuur. De ecologische verbindingszone wordt daarmee versterkt. Ook is er extra aandacht besteed aan het ontwerp van de woningen. Het project krijgt een geheel eigen uitstraling. De gevels zullen qua vormgeving niet hetzelfde zijn als de woningen in de vestingstad.

Status van de ontwikkeling
Er zijn bezwaren ingediend bij de Raad van State over het vast te stellen bestemmingsplan. Het is nu eerst wachten op de uitspraak van de raad over het vast te stellen bestemmingsplan. Daarna kunnen we pas een concrete planning en de ontwerpen afgeven. De beelden die nu op de website te zien zijn, zijn drie denkrichtingen van de architect voor de havenappartementen en een sfeerimpressie van de gevel van de torenappartementen.

Op de website van Op ‘t Loev vindt u alle actuele informatie.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

'Heerlijk wonen aan de afgedamde Maas.'

Unieke locatie met groene invulling; met zicht op Slot Loevestein
Blijf op de hoogte via www.optloev.nl  

volg ons en blijf op de hoogte