Nu nog bedrijventerrein, straks één van de mooiste plekjes van Woudrichem

0

32 sociale huurwoningen
33 koopappartementen
21 beleggerswoningen
14 koopwoningen

Is Op ‘t Loev, Woudrichem iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

Samen met Tankens ontwikkelt Bouwlinie 100 woningen in het nieuwbouwproject Op ’t Loev. De woningen worden gebouwd op het huidige bedrijventerrein Hoge Maasdijk in Woudrichem.

“Aan de Hoge Maasdijk komen op termijn 100 nieuwe woningen verrijzen: 32 sociale huurwoningen, 33 koopappartementen, 21 beleggerswoningen en 14 koopwoningen. De locatie is uniek en brengt een oplossing dichterbij voor mensen die woonruimte zoeken. Dit vooruitzicht zal de krapte op de Woudrichemse woningmarkt wat verzachten.

Bouwen in twee fases
Het is de bedoeling dat het wijzigen van het bestemmingsplan eind maart 2019 plaats vindt. Als de bestemmingsplanprocedure voorspoedig verloopt, gaan de woningen van fase 1, langs ’t Gatje, het 2e/3e kwartaal 2019 in de verkoop.

In de tweede fase gaat het om 21 duurdere huurappartementen (via belegger) en 32 sociale huurwoningen bestemd voor woningcorporatie Woonlinie. Ook komen er langs de rivier 14 kade koopwoningen. Alle woningen worden gasloos en energiezuinig gebouwd.

Op de website van Op ‘t Loev vindt u informatie om in aanmerking te komen voor een huurwoning.

Unieke locatie met groene invulling
De nieuwe woningen kijken in de verte uit op Slot Loevestein in Poederoijen. Langs de bestaande damwand komt een boulevard die voor iedereen toegankelijk is. Het plan, ontworpen door Robert Kromhof en Tim Ras van Lengkeek Architecten, voorziet in meer dan de helft groen en natuur. De ecologische verbindingszone wordt daarmee versterkt. Ook is er extra aandacht besteed aan het ontwerp van de woningen. Het project krijgt een geheel eigen uitstraling. De gevels zullen qua vormgeving niet hetzelfde zijn als de woningen in de vestingstad.

Meer info? Kijk op optloev.nl.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

'Heerlijk wonen aan de afgedamde Maas.'

Unieke locatie met groene invulling; met zicht op Slot Loevestein
Blijf op de hoogte via www.optloev.nl  

volg ons en blijf op de hoogte