volledige afbeelding

0

Twee-onder-één-kap woningen
VERKOCHT 

Twee-onder-één-kap woningen
Dit is een woning met meer ruimte in de tuin en er worden er maar twee van gebouwd op Den Eng. Deze woning is ontworpen met veel raampartijen en fraaie details. De tuin ligt op het zuiden, dus op zomerse avonden kun je heerlijk lang genieten van het zonnetje.

Indeling van de woning
De indeling op de begane grond biedt een ruime entree met apart toilet en een trapkast onder de trap. Vanuit de hal zijn de badkamer en woonkamer toegankelijk. Vanuit de keuken – die zich standaard bevindt aan de achterkant van het huis – kun je de slaapkamer in, die lekker rustig aan de tuinkant is georiënteerd. Vanuit de slaapkamer kun je met een schuifdeur ook nog de badkamer in waar ruimte genoeg is voor een tweede toilet, douche en wastafel.

De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap in deze zeer grote ruimte zijn mogelijkheden voldoende om deze naar eigens wens volledig in te richten met bijvoorbeeld nog 2 kamers, of gewoon open te laten.

Mooi plekje!
Met het schitterende uitzicht op Korenmolen De Hoop is het wel duidelijk dat de toekomstige bewoner van deze woning met zijn neus in de boter valt. Een heerlijke plek om te wonen in een woning met exclusieve architectuur.

Is Den Eng Veen, fase 3 twee-onder-één-kap iets voor jou? Klik rechts op de contact envelop en maak je interesse kenbaar!

plattegronden

prijzen en beschikbaarheid

bouwnr. perceel prijs v.o.n. beschikbaarheid
6 272m2 € 279.000,- VERKOCHT
7 276m2 € 283.500,- ovb. VERKOCHT

gevelaanzichten

Vrijstaande woning
Schitterend uitzicht op Korenmolen De Hoop

volg ons en blijf op de hoogte