volledige afbeelding

0

3 Seniorenwoningen
VERKOCHT

Senioren woning
Omdat er lang niet gebouwd is voor senioren in de koopsector, bieden we nu 3 levensloopbestendige seniorenwoningen aan. De twee hoekwoningen hebben ruimte om een auto op eigen terrein te parkeren. Ook kun je optioneel aan een carpoort of garage denken. Er is ook een mogelijkheid om je auto te parkeren op de parkeerhof achter de woningen, zo stap je vanuit de achtertuin zo je auto in. Alle drie de seniorenwoningen hebben een fantastische ligging met uitzicht op Korenmolen “De Hoop” en een achtertuin op het zuiden. In het woningontwerp is aandacht voor mooie metselwerkdetails en de woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.

Indeling van de woning
De indeling op de begane grond biedt een ruime entree met apart toilet en een trapkast onder de trap. Vanuit de hal zijn de badkamer en woonkamer toegankelijk. Vanuit de keuken – die zich standaard bevindt aan de achterkant van het huis – kun je de slaapkamer in, die lekker rustig aan de tuinkant is georiënteerd. Vanuit de slaapkamer kun je met een schuifdeur ook nog de badkamer in waar ruimte genoeg is voor een tweede toilet, douche en wastafel.

De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap in deze zeer grote ruimte zijn mogelijkheden voldoende om deze naar eigens wens volledig in te richten met bijvoorbeeld nog 2 kamers, of gewoon open te laten.

Is Den Eng Veen, fase 3 senioren woning iets voor jou? Klik rechts op de contact envelop en maak je interesse kenbaar!

plattegronden

prijzen en beschikbaarheid

bouwnr. perceel prijs v.o.n.
2 243m2 o.v.b. VERKOCHT
3 174m2 o.v.b. VERKOCHT
4 270m2 o.v.b. VERKOCHT

gevelaanzichten

seniorenwoning
alles gelijkvloers!

volg ons en blijf op de hoogte