Traditioneel wonen in de luxe van nu

0

6 luxe koopappartementen

VERWACHTE START VERKOOP: NAJAAR 2019! 

Is De BinnenVergt, fase 4 (‘t Torentje) iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

De laatste fase in zicht
Aan de Prins van Oranjestraat realiseren we tenslotte een uitzonderlijk project in De BinnenVergt: ‘t Torentje. Nu nog een grasveldje, maar over een jaar komen hier maar liefst 6 royale koopappartementen te staan, waarvan 1 penthouse. Deze koopappartementen zijn een nieuw aspect in de wijk. Een mooie aanvulling op de huidige bebouwing. Momenteel zijn we druk met alle voorbereidingen voor de start bouw van zowel deze fase als fase 3c.

Comfortabel wonen
De 6 appartementen zijn ruim van opzet en hebben een oppervlakte vanaf 85m2. Het penthouse is maar liefst 150m2.  Alle appartementen hebben een balkon of op de begane grond een terras. De architectuur van ‘t Torentje sluit helemaal aan bij de traditionele bouwstijl van De BinnenVergt.

Gunstige ligging, vlakbij de oude vesting
‘t Torentje bevindt zich vlakbij de oude vesting van Zaltbommel. Alle voorzieningen zoals supermarkten en scholen liggen op enkele minuten loopafstand. De stadswallen van Zaltbommel lenen zich voor een prachtige wandeling, maar voor activiteiten wat verder van huis zijn is het station Zaltbommel en de snelwegen A2 en de A15 snel te bereiken.

Binnenkort meer informatie
Meer informatie over de start verkoop, indeling van de woningen en de verkoopprijzen lees je binnenkort op deze website. Ook dan kun je de verkoopbrochure downloaden. De start verkoop staat gepland in het najaar 2019.

Interesse? Schrijf je hiernaast meteen in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

"Uniek en luxe wonen in traditionele bouwstijl."


  

volg ons en blijf op de hoogte