De BinnenVergt breidt nog verder uit!

0

12 woningen met platte daken (huur)
14 rijwoningen met een kap (diverse typen, koop)
2 vrijstaande woningen (koop)

START VERKOOPAVOND: woensdag 11 december! 

Is De BinnenVergt, fase 3c iets voor jou?

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte:

We bouwen nog even rustig verder
Aan zo’n 28 nieuwbouwwoningen in De BinnenVergt. De laatste portiekwoningen worden in de zomer gesloopt en vervangen door een mix van 16 koopwoningen en 12 sociale huurwoningen. De sociale huurwoningen worden in opdracht van woningcorporatie Woonlinie gebouwd. Momenteel zijn we druk met alle voorbereidingen voor de start bouw van zowel fase 3c als fase 4 met zo’n 6 luxe koopappartementen. Het belooft weer iets heel moois te worden. Wat kun je verwachten?

Historistische stijl in een nieuw jasje
Mulleners + Mulleners Architecten zorgt ervoor dat deze 28 nieuwe woningen ook helemaal in het plaatje passen van deze bestaande leefbare wijk. De woningen behouden de klassieke bouwstijl, maar dan wel met alle mogelijkheden van de 21e eeuw. Helemaal passend in de historische vesting. In de realisatie van dit plan werken we ook samen met aannemersbedrijf P. van Leeuwen.

Woningtypen
Er zijn drie woningtypen:

  • 12 woningen met platte daken (huur)
  • 14 rijwoningen met een kap (diverse typen, koop)
  • 2 vrijstaande woningen (koop)

De BinnenVergt is een uitstekende locatie om te wonen
Het is er heerlijk rustig wonen, zo dichtbij de binnenstad omgeven met veel groen. De BinnenVergt is een wijk voor iedereen en het ligt op enkele minuten loopafstand van de vesting Zaltbommel. Alle voorzieningen, zoals supermarkten en scholen bevinden zich praktisch om de hoek. De BinnenVergt is de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een jonge leefbare wijk en de wijk groeit nog steeds.

Je bent van harte welkom op onze start verkoopavond
De laatste fases van De BinnenVergt gaan in verkoop. Op woensdag 11 december ben je tussen 19.00u en 20.30u van harte welkom op onze start verkoopavond in De Poorterij, Nieuwstraat 2 in Zaltbommel.  De ontwerpen en tekeningen laten we je dan graag zien. Ben jij erbij? Graag tot dan!

Kun je er helaas niet bij zijn? 
Momenteel leggen we de laatste hand op de verkoopdocumentatie. Na 11 december 2019 lees je op deze site de actuele informatie. Denk hierbij aan de indeling van de woningen en de verkoopprijzen. Ook kun je dan de verkoopbrochure en de inschrijflijst downloaden.

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen? Schrijf je hiernaast dan in voor de nieuwsbrief en je hoort het nieuws als eerste.

Interesse in een huurwoning? Houd hiervoor de website van woonlinie.nl/nieuwbouwprojecten in de gaten.

neem contact op voor al je technisch inhoudelijke vragen

contact

Martin Trower, Bouwlinie

"Traditioneel wonen in de 21ste eeuw."


  

volg ons en blijf op de hoogte