Nog één woning te koop!
GEPLAATST OP 09/09/2019

Op één van de laatste plekjes in de wijk Postweide in Woudrichem realiseert Bouwlinie samen met Aannemersbedrijf P. van Leeuwen BV vijf energieneutrale nieuwbouwhuizen. Het gaat om twee tweekappers en een vrijstaande woning. De ligging van de huizen is prachtig! Als je hier gaat wonen, worden de uitgestrekte uiterwaarden van het Land van Altena namelijk je achterbuur. De bouw is voor de bouwvak al gestart; op woensdag 5 september 2019 is hier feestelijk bij stil gestaan.

Tijdcapsule in de grond
Wethouder Hans Tanis van de gemeente Altena en Peter van den Heuvel, directeur bestuurder van Bouwlinie hebben samen met de kopers van de nieuwe woningen een tijdcapsule begraven. Hierin zat een oorkonde met handtekeningen van de betrokkenen en gelukwensen, samen met diverse persoonlijke spulletjes. Foto’s, tekeningen, kaarten en een krant gedateerd op woensdag 5 september hebben een plekje in de fundering van de nieuwe huizen gekregen. Een mooie symbolische start van de bouw! De druppels regen die vielen mochten de pret niet drukken.

Er is nog één twee-onder-een-kap woning te koop!
Drie huizen waren al langer verkocht. De woning met bouwnummer 5 is onder optie genomen door een geïnteresseerde, de woning met bouwnummer 3 is nog beschikbaar. Deze woning heeft standaard een uitbouw aan de achterzijde van de woning, met ruimte voor een royale woonkeuken. Je loopt zo vanuit de keuken de zonnige tuin gelegen op het zuidwesten in, met een eigen vlonder aan het water! De vrij op naam prijs van de twee-onder-een-kap woning is € 439.000 vrij op naam. Alle vijf de huizen zijn gasloos en energieneutraal. Watt-woningen noemt Bouwlinie ze. Alle energie die je verbruikt, wek je zelf in de woning op. Bij gemiddeld gebruik heb je daardoor geen energierekening meer. Klik hier voor meer informatie over de huizen of neem contact op met De Makelaars van Altena, telefoonnummer 0183 – 30  70 40.

Meer lezen over het project Postweide Wchem - WATT