De vlag hangt in de top
GEPLAATST OP 25/02/2019

De Roode Camer in Hank is een gevarieerde nieuwbouwwijk die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot bijna een volwaardige woonwijk. In zes maanden tijd zorgden Bouwlinie en aannemersbedrijf Dura Vermeer ervoor dat Hank 15 nieuwbouwwoningen rijker is. Donderdag 21 februari werd het officiële opleveringsmoment samen met de nieuwe bewoners gevierd.

De 15 nieuwbouwwoningen aan de Raai is een mix van 6 twee-onder-één kap woningen, 4 hoekwoningen en 5 tussenwoningen. Deze woningen liggen allemaal aan de rand van Hank en zijn omringd door groen. De eerste fase van de Roode Camer werd eind 2014 opgeleverd, de tweede en derde fase volgden in mei 2016 en oktober 2017. Fase 4 leverden we donderdag 21 februari op. De planning van de afronding van deze nieuwbouwwijk wordt in overleg met de gemeente Altena nader bepaald.

Viering sleuteloverdracht
De vlaggen hangen uit. De laatste bewoners krijgen deze week de sleutel van hun nieuwe woning. Dit bijzondere moment vierden we samen met de nieuwe bewoners, de wethouder Peter van der Ven van de gemeente Altena en Peter van den Heuvel van Bouwlinie. Mooie woorden werden gesproken en tot slot riep de wethouder de bewoners op om samen met de gemeente Altena in gesprek te gaan over de verdere invulling van een toekomstige speeltuin in deze woonwijk.

Wij wensen alle nieuwe bewoners succes met klussen en veel woonplezier in hun nieuwe droomhuis!

 

Meer lezen over het project Roode Camer