GEPLAATST OP 27/09/2018

Sinds 20 september is Bouwlinie in verkoop met 11 nieuwe woningen in nieuwbouwwijk Den Eng in Veen. Er komen 4 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Amper een week na de startavond staan er al 6 woningen onder optie.

In het dorpshuis van Veen begonnen we de start van de verkoop. Hier konden geïnteresseerden voor het eerst kennismaken met de woningen en alle informatie ophalen. Medewerkers van Bouwlinie en Via Joop makelaardij spraken ook met huidige bewoners van Den Eng die wellicht een volgende stap willen maken in de wijk.

Den Eng kenmerkt zich als een nieuwe, groene woonwijk. Een vriendelijke, ruim opgezette wijk, waar je vanuit alle hoeken uitkijkt op korenmolen De Hoop. Wonen doe je hier op wandelafstand van de afgedamde Maas. Landelijk, in alle rust, tussen het groen. Maar het fijnste blijft toch wel dat Den Eng door zijn opzet en architectuur net zo sfeervol is als het oude dorp, terwijl je er alle gemakken hebt van een thuis van nu. Klinkt als een perfecte woonomgeving toch? In dat dat geval is er goed nieuws want er zijn nog woningen te koop!

Meer informatie kun je verkrijgen bij onze makelaar Via Joop op telefoonnummer 0416-858233 of via info@viajoop.nl

 

Meer lezen over het project Den Eng laatste fase